Автор
Теодор Муховски

Джей Ло планира зрелищно публично отмъщение на Бен Афлек

След предизвикателната 2024 г., белязана от шумната ѝ раздяла с Бен Афлек, Дженифър Лопес се подготвя за голямо завръщане в кариерата си през 2025 г.

Решена да се издигне над личните си борби, 55-годишната звезда е готова да си върне светлината на прожекторите с големи планове, които ще напомнят на света за нейния талант и устойчивост.

Бен Афлек и Дженифър Лопес
Бен Афлек и Дженифър Лопес

Една от най-големите цели на Лопес за 2025 година е да си осигури номинация за „Оскар“ за ролята си в „Неудържим“, където играе решителна майка.

Около изпълнението ѝ вече се шуми, като източници, близки до продукцията, твърдят, че тя е „сензационна“ във филма.

Интересно е, че Бен Афлек, въпреки раздялата им, е един от продуцентите на филма заедно с Мат Деймън. Съобщава се, че и двамата подкрепят кампанията ѝ за „Оскар“. Мнозина смятат, че след като пропусна да получи номинация за „Оскар“ за „Хъшове“, силното изпълнение на Лопес в „Неудържим“ може най-накрая да ѝ донесе признанието, което заслужава.

Твърди се, че Лопес е съсредоточена върху това да докаже актьорските си умения.

„Тя беше невероятна в „Неудържим“. Хората често пренебрегват актьорската ѝ игра заради бляскавия ѝ имидж, но този филм ще накара хората да я приемат сериозно“, разкрива източник.

Но Лопес не се спира пред амбициите си за „Оскар“. Тя също така планира да възобнови отложеното си турне Greatest Hits през лятото на 2025 г.

Джегифър Лопес
Джегифър Лопес

Първоначално турнето беше отменено заради раздялата ѝ с Афлек, но сега ще бъде грандиозно събитие, изпълнено с емблематичните ѝ хитове, екстравагантни костюми и изненадващи участия на големи изпълнители. Феновете могат да очакват енергийно и визуално зашеметяващо шоу, в което Лопес ще представи най-големите си хитове.

Освен с актьорските и музикалните си проекти Лопес е заета и с бизнес начинания. Нейната линия за красота, JLo Beauty, ще пусне нови продукти през 2025 г., а тя продължава да развива марката си Delola.

С възвръщането на кариерата си и новите проекти като мюзикъла „Целувката на жената-паяк“ Лопес е на път да превърне 2025 г. в най-успешната си година досега.

Джей Ло проговори за пръв път за развода: Страшно и непознато ми е
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Джей Ло проговори за пръв път за развода: Страшно и непознато ми е

Автор Ева Григорова