Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, ноември ще ви донесе много мотивация да промените живота си

Скъпи Близнаци, ноември ще ви донесе много мотивация да промените живота си. Появяват се възможности, които изобщо не сте очаквали. Готови сте да се изправите срещу всякакви продължителни страхове, да разрешите минали конфликти и да предефинирате какво означава успехът за вас. Ще имате увереност в способността си да се справяте с предизвикателствата и с неочакваните промени. С повече търпение ще успеете да постигнете целите си.

Ще се опитате да разработите начини за генериране на повече доходи и заделяне на пари. Може да подценявате ситуацията и да изглеждате прибързани, така че не се колебайте да потърсите съвет от някой, на когото имате доверие. Бъдете много резервирани, отговорни и финансово внимателни за какво ще харчите парите си в момента, което освен всичко друго може да допринесе за финансовата ви стабилност.

В работата може да възникнат разногласия и ще трябва да отстоявате мнението си. Ако се опитвате да се измъкнете от неприятности, помислете дали бягството всъщност помага или само забавя проблема. Може би има някой близък до вас, който ще се опита да ви предаде. Тъй като през този период ще се държите по-интуитивно от обикновено, ще разпознаете кой ви е истински приятел и кой просто ви използва.

Наблегнете на здравето си, тъй като през този период ще се сблъскате и с леки здравословни проблеми. Вашият имунитет ще бъде отслабен поради променливото време. Затова се опитайте да промените диетата си, за да се чувствате здрави и пълни с енергия. В същото време този период е идеален за дребни подобрения в дома, защото ще бъдете пълни с креативни идеи. Въпреки това, не навлизайте в големи реконструкции.

Телци, ноември ви носи промяна и обновление
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, ноември ви носи промяна и обновление

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Благодарение на приятното отношение към другите, което със сигурност няма да ви липсва, ще започнете приятелства с нови, много интересни хора, с които дори може да възникне съвместно лично или професионално бъдеще.