Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци - не позволявайте да се възползват от вас, Козирози - съсредоточете се върху предстоящите задачи

Ден за преосмисляне. Няма още измислена машина на времето, за да се върнем назад и да поправим някои грешки, но бъдещето е в нашите ръце и можем да започнем да го подобряваме още сега.

Овен – Днешният ден може да донесе желание да следвате път, който не сте обмисляли преди. Понякога най-неочакваните импулси ви водят до нови, обогатяващи преживявания, които могат да разширят хоризонтите ви.

Телец – Днес малките грешки могат да изглеждат по-големи, отколкото са, но не им позволявайте да ви нокаутират. Не вземайте драстични делови или бизнес решения, а ако си търсите работа изчакайте по-благоприятен момент.

Близнаци – Партньорът ви ще изисква цялото ви внимание и е в настроение да говорите с часове за неща, които не ви интересуват, така че опитайте се да направите компромис. Пазете се от необмислени изказвания, които могат да наранят чувствата му.

Рак – Вие сте щедри към мнозина, но когато става въпрос за вашия емоционален партньор, ви е трудно да угодите. Няма да е зле да научите един важен урок – да казвате „не“. Не позволявайте на никого да се възползва от вас, дори когато става въпрос за близки хора.

Лъв – Днес можете да научите много за себе си. Ден за търсене на отговори на екзистенциални въпроси. В морето от емоции, идеи и мисли, опитайте се да видите къде грешите. Постарайте се да осъществите плановете, които правите днес, в най-кратки срокове.

Дева – Не сте в настроение за разговори и общуване и мнозина се чудят каква е причината за това поведение. Опитайте се да бъдете малко по-толерантни, когато става въпрос за хора, чието мнение противоречи на вашето. Пазете се от загуба на контрол над определени емоции, но засега се справяте чудесно.

Везни – Опитайте се да си върнете отново оптимизма дори в ситуации, когато нещата не вървят според вашите представи и очаквания. Понякога не е лошо да бъдете търпеливи, дори когато всички признаци сочат към отказване.

Скорпион – Напоследък трупате някакви негативни емоции, вместо да се консултирате с доверен човек, така че днес има голяма опасност те да ескалират и да направите нещо, за което със сигурност ще съжалявате по-късно. Избягвайте ненужното безпокойство.

Скъпи Близнаци, ноември ще ви донесе много мотивация да промените живота си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, ноември ще ви донесе много мотивация да промените живота си

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Ще трябва да сте в движение през по-голямата част от деня, а това ще ви отнеме много енергия. Що се отнася до емоционалния ви живот, вие се опитвате да скриете несигурността си пред другите, но всъщност сте измъчени от много дилеми.

Козирог – Това е ден за съмнения, въпроси, анализ на миналото и собственото поведение. Днес, ако чувствате, че нещата са объркани или безсмислени, помнете, че разбирането често идва по-късно. Съсредоточете се върху предстоящите задачи, без да анализирате прекомерно.

Водолей – Това е ден, в който самозаблудата или полуистините могат да бъдат разкрити, както от вас, така и от другите. Понякога тихите, необясними импулси водят до най-смислените действия. Финансовото състояние е задоволително, но не би било лошо да се въведат мерки за спестяване.

Риби – Това е ден, в който можете да бъдете привлечени от сложни теми, които предизвикват възприятието ви за света. Вашите умствени процеси са в състояние да претърпят един вид трансформация, при която старите вярвания отпадат в полза на нови прозрения.