Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците през ноември: Месец на успехи, вътрешен баланс и обновление

Скъпи Раци, през ноември ще бъдете много търпеливи и ще успеете да постигнете целите си. Вашата мотивация и решителност ще бъдат на високо ниво през този период, така че не се страхувайте да се захванете с нещо, което отлагате дълго време. Сега можете да възвърнете психическото и физическото си равновесие, да се почувствате по-добре.

Ще се чувствате изпълнени с енергия през месеца, а Марс ще ви повлияе положително по много начини. Упорито и енергично ще преследвате целите си, ще умеете добре да планирате времето си и умения няма да ви липсват. Какво ще кажете просто да изхвърлите стария багаж? Сега е идеалният момент за изчистване. Отървете се от нещата, които така или иначе не ви трябват. Разгледайте килера, гардероба и папките с файлове. Със сигурност ще намерите много неща, които стоят там, но са ви излишни. Но най-хубавото е, че след като го направите, ще се почувствате много по-леки и свободни.

Скъпи Близнаци, ноември ще ви донесе много мотивация да промените живота си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, ноември ще ви донесе много мотивация да промените живота си

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Някои хора гледат на вас като на опасност, пазете се от интриги. Тъй като в момента сте изправени пред толкова психически предизвикателства, трябва да се отпуснете физически. Разходките сред природата, в гората са идеални за това в момента. Ако имате проблеми със заспиването вечер, редовното медитиране и чайове като лайка и лавандула могат да ви помогнат да намерите спокойствие.

За живеещите на семейни начала ноември е идеалният месец за укрепване на връзката им. Излъчвате добро настроение, подкрепяте любимия човек навсякъде, където можете и имате добри идеи за съвместни неща. Необвързаните пък се радват на свободата си, но и бързо се запознават с нови хора. Дали просто ще разширите кръга си от познати или ще се влюбите сериозно, предстои да видим. Внимавайте да не се отдавате на прекомерна ревност и собственическо поведение към партньора си и близките, което може да доведе до безсмислени разногласия.