Автор
Ива Петрова

Трагична любовна история: Приятелката на Лиъм Пейн разкри последното му послание

Преди фаталния инцидент, Лиъм Пейн и приятелката му Кейт Касиди са практикували "манифестиране" - техника, при която чрез силата на мисълта и вярата се визуализират и "привличат" желаните цели в реалността. В една спокойна вечер двамата написали своите послания за бъдещето си, споделя 25-годишната Кейт.

View post on Instagram
 

"Преди няколко седмици седяхме навън в една прекрасна вечер и манифестирахме живота си заедно", разкрива тя в емоционален пост. "Пазя твоята бележка близо до себе си, въпреки че ме помоли да не я гледам." В посланието си Лиъм написал: "Аз и Кейт да се оженим до година/сгодени и заедно завинаги 444".

View post on Instagram
 

Числата 444, които Кейт използва и в съобщението си, имат специално значение - те представляват любимата числова поредица на ангелите, напомняйки, че винаги има някой, който те подкрепя в трудни моменти.

Връзката им, започнала през октомври 2022 г., бързо се превръща в сериозна. Двамата споделят общи мечти за създаване на семейство, което личи и от неотдавнашното им решение да осиновят кученце на име Нала. "Ще те обичам до края на живота си и отвъд него, носейки навсякъде със себе си нашите мечти и спомени", пише Кейт в прощалното си послание.

Трогателен детайл е, че двойката се запознава на кулинарен фестивал, където тя представя свой бизнес. Оттогава до трагичния инцидент в Буенос Айрес, те са неразделни, пътуват заедно и си мечтаят за общо бъдеще, което за съжаление остава незавършено с внезапната смърт на 31-годишния певец.

View post on Instagram
 

"Нямам представа как да живея без теб", споделя съкрушената Кейт, описвайки "заразителната" енергия на Лиъм и неговата способност да кара всички около себе си да се усмихват. Последните им общи моменти са в Аржентина, където отиват за концерт на Найл Хоран, бивш колега на Лиъм от One Direction. Два дни преди трагичния инцидент, Кейт напуска страната, без да подозира, че това ще е последното ѝ сбогуване с любимия.