Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Лъвове, ноември започва трудно за вас

Скъпи Лъвове, ноември започва трудно за вас. Настроението ви ще е потиснато. Ще имате проблеми с концентрацията и напредъкът ви ще е бавен. Най-добре се заемете с по-рутинна работа и отложете големите проекти за по-нататък. Но от средата на месеца нещата отново изглеждат значително по-добре.

Ретроградният ход на Юпитер, който ще продължи до февруари,  носи благоприятни промени в професионалния живот. Този период ви насърчава да преразгледате целите и стратегиите си, което може да доведе до финансов напредък. Ретрограден Юпитер насочва вниманието ви към дългосрочни проекти, които са били занемарени през изминалия период. Това е перфектната възможност да поемете инициатива и да се възползвате от възможностите, които имате в момента. Също така е възможно отношенията с колеги или бизнес партньори да се подобрят значително.

Нервите ви са доста опънати през ноември. Необичайно лесно излизате от кожата си и се чувствате некомфортно. Ще се чувствате уморени и ще предпочитате повече да се уединявате. Разпределете добре силите си и не прекалявайте. Заобиколете се с красиви неща и се настанете удобно у дома си. Ще имате нужда от известно отпускане на мислите си. Така че, ако не искате да сте в компанията на приятели, медитирайте или изпийте чаша вино у дома и гледайте любимия си филм. Скоро нещата ще се оправят.

Поради вашия борбен дух може да сте безразсъдни или дори обсебващи на моменти. Бъдете внимателни, когато общувате с други хора, защото можете да нараните тези, на които държите. Използвайте благоволението на звездите, за да подобрите максимално личната си сфера на живот. Необвързаните Лъвове могат да имат шанс да срещнат любовта при пътуване.

Раците през ноември: Месец на успехи, вътрешен баланс и обновление
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Раците през ноември: Месец на успехи, вътрешен баланс и обновление

Автор Астролог - Ивелина Пенчева