Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните през ноември: Време за пробуждане, ново начало и любов

Скъпи Везни, през ноември се събужда във вас чувството за справедливост и способност за влияние върху околната среда. Има вероятност да попаднете в ситуации, в които трябва да сте хладнокръвни и рационални.

Практикувайте творчески начини да се отпуснете, за да се стабилизирате емоционално. Ще прегърнете всяко преживяване през този месец като шанс да растете, лекувате и трансформирате отвътре навън. Тези вътрешни промени ще ви доведат до по-голямо чувство за свобода, любов към себе си и автентичност.

Можете да се възползвате максимално от силните си страни този месец и да си осигурите голям успех. Вашият екипен дух също е силен и осигурявате приятна работна атмосфера с много услужливост и позитивност. Усилията ви ще се отплатят по-рано, отколкото си мислите, защото ще бъдете добре приети и дори може да получите повишение преди края на годината.

Ноември носи мощни осъзнавания, които ще ви помогнат да видите себе си с нова яснота и обективност. Този месец ще намерите смелостта да се съсредоточите върху вътрешния си свят, осъзнавайки, че истинската промяна винаги започва отвътре. Ще се научите да се освобождавате от стари модели и несъзнателни страхове и да вярвате в способността си да трансформирате живота си отвътре навън. Ще станете по-наясно с вашите мисли, чувства и влиянието, което те оказват върху вашата външна реалност.

Деви, ноември ви носи любовни трепети, бъдете внимателни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, ноември ви носи любовни трепети, бъдете внимателни

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Ноември ще бъде много чувствен месец за вас, разкриващ скритите страни на вашия характер.

Що се отнася до любовния ви живот, през този период ще бъдете напълно искрени с партньора си, което ще се отрази положително на връзката ви и отново ще преминете крачка напред. Просто внимавайте да не нараните несъзнателно обкръжението си. Докато двойките могат да очакват хармонично ежедневие заедно, необвързаните имат много възможности за флирт. Те ще са много търсени и ще изглеждат неустоими за другите.