Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Стрелци, през ноември ще се впуснете в пътешествие на самосъзнание

Скъпи Стрелци, през ноември ще се впуснете в пътешествие на самосъзнание и изцеление, което ще ви позволи да откриете истинската си стойност и да се освободите от минали модели, които вече не ви служат. Този месец сте готови да се изправите срещу най-дълбоките си вярвания, което ви позволява да се освободите от старите цикли и да преминете към нова глава на растеж и разбиране. Останете отворени, бъдете смели и помнете, че всяко предизвикателство е стъпка по-близо до най-висшето ви аз.

През месеца няма да сте много инициативни, но това не е проблем. Избягвайте значителни промени в кариерата и събития, тъй като може да не е необходимо да подхождате към тях с типичната си ангажираност. Разбирането е това, от което се нуждаете най-много сега и можете да го потърсите в семейството си.

Дайте приоритет на здравето и благополучието си през този месец. Тъй като Пълнолунието в средата на месеца осветява полето, свързано със здравословните навици, време е да обърнете внимание на вашите физически и емоционални нужди. Ще имате нужда и от отдих, не се насилвайте да правите нещо, което не искате да правите и си дайте малко почивка сред природата или сменете обстановката.

Вашите взаимоотношения, както лични, така и професионални, ще претърпят дълбока промяна. Ще намерите яснота във връзките си, ще се откажете от това, което вече не е в съответствие и ще приветствате нови възможности, които носят повече баланс и хармония. В края на месеца може да се наложи да се сблъскате с някои трудности в личните отношения. Не забравяйте да бъдете търпеливи и разбиращи с близките си, особено ако имат проблеми. Вашите мъдри думи и действия ще ви помогнат да се справите с всякакви неуредици и да укрепите взаимоотношенията си.

Скорпионите през ноември:  Възход в кариерата и личния живот
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпионите през ноември: Възход в кариерата и личния живот

Автор Астролог - Ивелина Пенчева