Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп

Астро-аспекти

На 28 октомври Марс тригон Нептун
На 28 октомври Венера квадратура Сатурн
На 30 октомври Меркурий опозиция Уран
На 1 ноември Меркурий тригон Нептун
На 1 ноември Новолуние в Скорпион в 14:47ч
На 2 ноември Меркурий тригон Марс
На 2 ноември Меркурий секстил Плутон
На 2 ноември Меркурий преминава в Стрелец
На 3 ноември Марс опозиция Плутон
На 3 ноември Венера опозиция Юпитер

Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 29, 31 октомври; 1 (до 14:48ч), 2 и 3 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 28, 29, 31 октомври; 1 (след 14:48ч), 2 и 3 ноември

„Луна на празен ход” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

29.10. 05:55 - 29.10. 06:31
31.10. 18:58 - 31.10. 19:30

Овен – Тази седмица ще наблегнете най-вече на междуличностните отношения. Ще разрешите всички проблеми, които може да сте имали с хората около вас, а това ще ви отведе една стъпка напред. Трябва да избягвате дейности, в които нямате достатъчно опит. Ще можете да разрешавате конфузни ситуации и да изяснявате неясни събития в любовната сфера. Ще разберете по-добре някои събития от миналото. Желанието ви за любов, приятелство и привързаност преобладава по това време. Може да започне ново приятелство или установена вече връзка може да бъде съживена и подобрена.

Благоприятни дни – 03.11.
Бъдете внимателни – 29, 30, 31.10.


Телец – Бъдете практични в боравенето с пари и не правете дългосрочни планове тази седмица. Заобиколени сте от хора, които ви харесват и вашият кръг от съмишленици може да се разрасне благодарение на вашия чар. Поемете инициатива в любовта и ходете на светски събития, където можете да срещнете интересни хора. Транзитът на Слънцето през вашия партньорски дом ви насърчава да балансирате индивидуалните си нужди с тези на партньорите си, независимо дали в бизнеса или в личния живот. Бъдете гъвкави и способността ви да се адаптирате ще бъде от решаващо значение.

Благоприятни дни – 28.10.
Бъдете внимателни – 01, 02.11.


Близнаци – Знанията и опитът, които имате, ще ви открият нови перспективи. Има по-голям шанс за самореализация. Това е подходящо време за всяка умствена или творческа работа, изискваща оригиналност и експериментиране. Умствените ви процеси сега са ускорени. Трябва да избягвате конфликти с партньора или човека, който харесвате и да се стремите към компромиси. Освен това звездите не препоръчват тази седмица да решавате правни проблеми. По-добре бъдете търпеливи и свършете всичко, което сте намислили. Неочаквани новини или случайни срещи могат да доведат до вълнуваща нова възможност.

Благоприятни дни – 29, 30.10.
Бъдете внимателни – 03.11.


Рак – Емоции, предразсъдъци или неразрешени проблеми от миналото се появяват във вашите взаимодействия с другите сега и може да не сте много обективни. Само когато напълно приемете миналото си, ще можете драстично да подобрите сегашното си състояние. Семейните отношения ще се подобрят, така че ще прекарвате свободното си време в позитивно, приятно и спокойно настроение, няма нужда да сте напрегнати или предпазливи в собствения си дом. Позицията на планетите ви благоприятства да се свързвате повече с приятели.

Благоприятни дни – 28.10.; 01, 02.11.
Бъдете внимателни – 29, 30, 31.10.

Лъв –Тази седмица ви носи възможност да се докажете в бизнес или творчески дейности. Късметът ще открие пред вас по-широки възможности както в бизнес, така и в личен план. Звездите съветват да избягвате рисковете през следващите дни, особено при физическа работа. Можете да разчитате на приятели. Обърнете повече внимание на деловата си репутация, ще получите възможност да я подобрите. Използвайте своя чар и лични връзки, за да си осигурите успех.  Следващите дни може да са изпълнени с приятни изненади.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.10.
Бъдете внимателни – 01, 02.11.


Дева – Вашият седмичен хороскоп ви съветва да избягвате прекалената упоритост и егоизъм през следващите дни. Споровете и конфликтите ще източат енергията ви, а компромисите ще ви донесат повече ползи. Отделете повече време за почивка, за предпочитане в уюта на собствения си дом. Инвестицията в създаването на допълнителен комфорт в дома може да бъде много успешна. Някои теми от миналото може да изплуват отново в любовната сфера, но не се притеснявайте. Краят на седмицата ще подобри настроението.

Благоприятни дни – 01, 02.11.
Бъдете внимателни – 28.10.


Везни – Очакват ви добри възможности за комуникация! Ще можете ясно да изразявате мислите си, а отношенията ви с другите може да се превърнат в нещо повече, дори романтично. В семейните отношения се стремете към компромиси, за да избегнете спорове. Бъдете честни, това може да реши много повече проблеми, отколкото си мислите. Звездите не препоръчват тази седмица да харчите твърде много пари за развлечения. Важно е да контролирате бюджета. Прегърнете възможностите, които излизат пред вас на пътя ви.

Благоприятни дни – 03.11.
Бъдете внимателни – 29, 30, 31.10.


Скорпион – Звездите ви съветват тази седмица да насочите енергията си към една задача, вместо да пилеете усилията си на няколко страни. Съсредоточете се върху важни проекти и избягвайте хора, които могат да нарушат плановете ви. Освен това енергията ви ще бъде на високо ниво, което ще ви помогне да се справите с всякакви задължения. Вашата креативност ще ви даде шанс да успеете на финансовия фронт. Възможни са съдбоносни запознанства или подобряване на съществуващи отношения.

Благоприятни дни – 28.10.
Бъдете внимателни – 01, 02.11.

Стрелец – Това е мощен период за започване на ново начало и за предефиниране на личната ви идентичност. Не решавайте сами правни въпроси, а потърсете експертен съвет. В края на седмицата е възможен конфликт с някои от членовете на семейството, пазете се от прибързани реакции. В личните отношения може да ви се открие нова перспектива. Ако все още нямате връзка, сега е идеалният момент да започнете нещо ново. Може да е някой, когото наскоро сте срещнали чрез общи приятели. Очакват ви разнообразни преживявания и хора, които могат да обогатят живота ви.

Благоприятни дни – 29, 30.10.
Бъдете внимателни – 03.11.


Козирог – Седмичният хороскоп  вещае, че търпението ви ще бъде подложено на изпитание. В любовта се опитайте да видите нещата от гледната точка на партньора си и ще разрешите отдавна продължаващо неразбирателство. В работата не изхождайте от предположения за хората или техните действия, просто се придържайте към фактите. Здравето ви е добро, но внимавайте да не натоварвате стомаха си вечер. Позволете си да се занимавате с дейности, които зареждат душата ви и внасят мир в домашния ви живот.

Благоприятни дни – 28.10.; 01, 02.11.
Бъдете внимателни – 29, 30, 31.10.


Водолей – Моментът е благоприятен за кариерата ви, тъй като пред вас може да има възможности за напредък. През тази седмица ще изпитвате желание да поемате рискове, но е важно да разграничавате градивните ходове от необмислените авантюри. Избягвайте съмнителни начинания, тъй като могат да ви донесат неприятности. Развийте съществуващите взаимоотношения и планирайте бъдещето с партньора си. Грижата за здравето също е важен аспект през тази седмица. Не пренебрегвайте симптомите, дори и да е обикновена настинка.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.10.
Бъдете внимателни – 01, 02.11.


Риби – На работа искате да създадете различна динамика. Внимателно канализирайте емоциите си. С началото на седмицата хармоничният тригон между Марс и Нептун събужда по-дълбока чувствителност във вас, раздвижвайки дълбините на емоциите ви. Този аспект насърчава грижовно отношение към дома и семейството, като ви подтиква да се свързвате с близките си по по-смислени начини. Ще се чувствате пълноценни и удовлетворени, което ще се отрази и на любовния ви живот, където сигурността и безпокойството ще изчезнат.

Благоприятни дни – 01, 02.11.
Бъдете внимателни – 28.10.

Скъпи Лъвове, ноември започва трудно за вас
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Лъвове, ноември започва трудно за вас

Автор Астролог - Ивелина Пенчева