Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

2023-та - година на нови начала и предизвикателства за Везните

Скъпи Везни, 2023 година ще бъде година на нови начала за вас. За мнозина старите и изтъркани цикли ще се затворят и ще се отворят нови, по-съвместими с вашите нужди и желания.

Не трябва обаче да се поддавате на страховете и несигурността си, а да се борите да намерите изходи и да отворите нови врати, които ще ви предизвикат да покажете своите таланти и потенциал.

Трябва да се справите с много задачи и определено ще трябва да преживеете трудни моменти. Много е важно винаги да се пазите от спорове и напрежение в работата.

Благодарение на дипломатическите ви умения може да се отворят нови врати за вас от втората половина на годината и да направите големи крачки в кариерата си.

Преминаването на Плутон във Водолей, макар и за кратко тази година (от края на март до средата на юни), ще ви покаже колко е важно за развитието ви да сте креативни и да оставите поле за действие на въображението си.

2023 година ще бъде година, която ще промени вашите приоритети, но и начина, по който виждате определени проблеми.

Ще ви се открият различни възможности в професионален и личен план. Ще имате възможност да се разшири влиянието ви в работата и да обогатите средата си с нови хора. Вашата смелост, съвест и сила карат другите да ви признават за лидер, печелейки престиж и признание. Дръжте се възможно най-дискретно и действайте възможно най-умно и дипломатично.

Поемете отговорност за личния си живот. Ако сте човек, който твърде много се раздава и оставя себе си настрана, време е да смените предавките. Това дестабилизира живота ви. Потърсете баланса. Фокусирайте се върху целите си и колкото по-позитивни сте, толкова повече ще постигнете.

Юпитер ще ви насърчи по отношение на връзките и партньорствата, като ви носи възможности за създаване на съюзи и приближаване до осъществяването на вашите мечти и цели.

Четете още: Добри новини и финансов просперитет носи 2023-та на Девите