Автор
Ева Григорова

21 тайни от характера на зодия Риби

Понякога са малко разсеяни, друг път са душата на компанията. Изгубени в огромната си палитра от емоции, сякаш са попаднали случайно тук, на Земята, от друга планета, но в същото време са винаги готови за купон и задушевни разговори с приятел на по чаша вино. Те са изтърсакът на зодиака, на когото никога не можеш да се сърдиш. Дами и господа, днес ще се гмурнем надълбоко в душата на представителите от зодия Риби.

1. Сърцето им прелива от любов

Рибите са изключително мили, добри и състрадателни. Могат да ви дадат цялата любов на света, ако ги спечелите. Не са предубедени и не обичат да съдят другите, напротив, склонни са да видят най-доброто във всекиго. Обичат наивно.

2. Знаят как да изкарат най-доброто от вас

Представителите на този знак са позитивни личности, които усилено вярват в доброто у всекиго. Харесва им да подкрепят другите и винаги са готови да ви окуражат.

3. За тях е много по-важно какво се крие под обвивката

Те не са повърхностни и плитки, никога не се доверяват на очевидното, имат нуждата да вникнат в човека отсреща. Не можете да ги спечелите само с хубава външност, във вас трябва да има нещо необикновено. Винаги имат нуждата да опознават другите в дълбочина.

4. Интуицията им е невероятна и неотлъчно следват инстинктите си

Рибите сякаш умеят да долавят вибрации, които на другите им убягват. Шестото им чувство е развито на висота. Разбират стряскащо много от намеци и веднага могат да разберат какво се крие в душата ви, дори и това, което недоизказвате на глас.



5. Предпочитат качеството пред количеството за приятелския си кръг

Представителите на тази зодия не обичат да си губят времето, създавайки стотици ненужни контакти и приятелства с ползи. За тях е изключително важно да имат пълноценна връзка с хората, на които държат. Имат малко приятели, но те са наистина специални, така че ако имате близък човек от тази зодия, чувствайте се късметлии. Сега е моментът да се възгордеете, че сте го спечелили.

6. Те са непоправими мечтатели

Рибите не си падат по реалността и често имат нуждата да избягат от нея. Определено може да се каже, че живеят в свой собствен свят, в който обожават да се губят. Също така са достатъчно луди да предприемат дълги пътешествия, дори и сами. Не се страхуват от промените.

7. Романтиката е в кръвта им

Обичат old school романтиката и определено ще им хареса да ги ухажвате и да ги карате да се чувстват специални. Те също знаят как да ви провокират и да полудеете по тях.

8. Загадъчни са

Тези представители на зодиака са истинска енигма, особено когато си го поставят за цел. Никога не можете да ги разгадаете напълно, ако те самите не го поискат. Знаят точно как да ви накарат да мислите за тях, без да открехват твърде много вратата на вътрешния си свят. Майсторите на мистерията.



9. Те са дълбоко емоционални

Рибите са много, много емоционални и винаги приемат много лично всичко, което се случва около тях. И хубавото, и лошото. Затова и настроението им се променя бързо и то винаги варира между крайностите. Животът с тях понякога може да бъде труден заради това.

10. Държат на духовното

Имат изключително силна и дълбока връзка със заобикалящия ги свят и с вселената като цяло. Предпочитат да мислят глобално и да наблюдават цялостната картина, отколкото да се подлагат на стрес за дребните ежедневни неща. Гледат философски на живота и определено обичат да спортуват, за да си отдъхнат. Обожават йогата и медитацията.

11. Знаят прекрасно намеренията ви

Тези хора просто ви четат като отворена книга. Те са отлични в разчитането на езика на тялото и винаги усещат, когато трябва да си имат едно на ум за някого.

12. Могат да се разберат буквално с всекиго

Както вече споменахме, Рибите не обичат да съдят другите и могат да общуват на всякакво ниво. Знаят как да се слеят с компанията и умеят да завържат разговор с всекиго. Лесно се адаптират, когато си го поставят за цел.

13. Обичат да дават

Рибите са изключително щедри и определено обичат да споделят хубавите неща в живота с другите и най-вече с близките си. Готови са и да свалят блузата от гърба си, за да ви я дадат, ако това ще ви направи щастливи.



14. Могат да бъдат влудяващо нерешителни

Тези крехки души често са измъчвани от колебания, а най-големият им страх е взимането на грешни решения. Поради тази причина те могат да бъдат побъркващо нерешителни и да живеят в агония, размишлявайки кое е най-правилното действие, което трябва да предприемат. Какво да се прави – понякога животът предлага твърде много опции.

15. Страх ги е от отказа и самотата

Намирането на любовта не е много лесна задача за Рибите. Често те страдат от съмнения в себе си и определено се страхуват от отказ. Една от важните задачи за тях в този живот е да преодолеят тази си черта и да разберат, че няма нищо лошо в това да бъдеш сам понякога.

16. Те са безкрайно артистични и креативни

Рибите обичат да излизат извън рамките и да мислят нетрадиционно. Точно заради това голяма част от представителите на тази зодия са хора на изкуството – писатели, музиканти, художници. Имат какво да дадат на света и го знаят.

17. Умеят и да изчезват

Знаят точно кога да се отделят далеч от другите, за да възвърнат вътрешния си мир. Само най-близките им знаят, че не трябва да се сърдят, когато изчезват за известно време. Просто това е начинът за Рибите да спрат и да презаредят батериите.

18. Високо ценят искреността

Те са от хората, които предпочитат да ги нараните с истината, отколкото да ги излъжете, за да се почувстват добре. Мразят, когато някой не е искрен с тях, и безкрайно уважават прямотата.

19. Паднат ли в капана на любовта...

Става много, ама много страшно. Когато са наистина впечатлени от някого и смятат, че този човек е тяхната перфектна половинка, правят всичко по силите си, за да го задържат около себе си и да го спечелят. А ако имате щастието да споделяте леглото си с представител от зодия Риби, значи знаете, че той е изключително отдаден в секса.

20. Тайно обичат надпреварата

Тази им черта се проявява единствено и само, когато са изправени пред някакво предизвикателство. Не се заблуждавайте от тяхната сдържана и миролюбива страна. Ако ги подцените, са напълно готови да ви сритат задника.



21. Те са мечтаните половинки

Рибите са крайно емоционални и чувствителни същества и могат да уловят перфектно настроението ви за секунди. Те са отлични психолози, а когато вие сте най-близкият им човек, ще направят всичко, за да се почувствате по-добре. Ще ви подкрепят безрезервно и с удоволствие ще изслушат проблемите ви и ще потърсят решението им заедно с вас.

Звездни представители от зодия Риби: Риана, Джъстин Бийбър, Ева Лонгория, Адам Ливайн, Оливия Уайлд, Илиана Раева, Синди Крауфорд, Дженифър Лав Хюит, Шарън Стоун, Честър Бенингтън, Станка Златева, Иван Ласкин.