Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Месечен хороскоп за всички зодии за ноември

Ноември вече е на прага ни и определено изглежда обещаващ за всеки представител на зодиака. Някои ги очаква разтърсваща любов и ново начало, други изглежда, че ще преуспеят на работното място, трети най-накрая ще открият спокойствието, което търсят от много време насам. Нека видим вие от кои сте и на какво звездите ви съветват да наблегнете през следващите няколко седмици.

Овен



Ноември ще ви донесе достатъчно предизвикателства, но вие сте готови да ги посрещнете. Ще се разкрият тайните, които трябва да бъдат разкрити. Дръжте очите си отворени, ще имате фантастични възможности. Ако имате любим човек, бъдете тактични и подбирайте внимателно думите си. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Телец



През ноември Фортуна ярко се усмихва на Телец. Това е добър месец, в който всичко ще върви добре. Слънце в Скорпион ще засили стремежа ви за дълбочина, интимност и желание за екстремни усещания. Ще срещнете нови хора, които ще ви направят щастливи. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Близнаци



Скъпи Близнаци, ноември е време, в което можете да изградите основата за по-добър живот. Ще имате блестящи идеи и ще вдъхновите много хора. Добър момент е за тези, които търсят нова работа. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Рак



Ноември се очертава като положителен период за вас особено по сантименталните въпроси. През ноември ви чакат доста промени. За щастие, всички те ще ви бъдат само от полза. Нарастват шансовете на свободните от вас да срещнат половинката си. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Лъв



През месец ноември се препоръчва на Лъва да стане по-отговорен в работата и проектите си. Лесно ще се справите със сложните задачи, особено в професионалната област. Не се отказвайте от плановете си. Последният месец на есента ще донесе романтично настроение и ще създаде предпоставките за появата на нови чувства. Сега е идеалният момент да направите следващата стъпка. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Дева



Това е месец, в който трябва да растете във всички аспекти на живота си. Повишеният сексапил и харизмата правят това чудесно време за запознанства или подобряване на отношенията. Трябва да прекарвате повече време с най-близките си. Ще забравите за проблемите в работата и просто ще се насладите на хармонията. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Везни



Ноември ще бъде положителен месец за Везните според звездите. Мнозина ги очаква успех и в кариерата, и в личен план. През ноември дългосрочните отношения ще процъфтяват. Доверието, което сте изградили във времето, сега ще даде плод. Ако сте готови да направите следващата стъпка, сега е подходящият момент. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Скорпион



Слънцето във вашия знак, подкрепено с Меркурий прави този месец изключително успешен за вас. Вашият ум и харизма ще бъдат на висота и ще ви позволят да получите почти всичко, което искате. Хората се възхищават на решителността и оптимизма ви. А относно личния живот и любовта, ключът е в постоянните промени и еволюцията. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Стрелец

Ноемврийските енергии ви дават свободата да отстоявате собствената си идентичност, повишавайки увереността и самочувствието ви. Красива Венера е във вашия знак, както и управителят на вашия знак Юпитер и те ще ви доставят много удоволствия, от всякакъв вид. Това е обилна, експанзивна, оптимистична, очарователна енергия, която ви поставя на правилното място в точното време. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Козирог



През ноември ще бъдете по-фокусирани върху кариерата и успеха. Ще постигнете хармонията, от която се нуждаете във връзката с любимия човек, благодарение на вашите усилия да се съобразите с неговите/нейните желания и действия. Ще прекарате повече време заедно, ще подобрите комуникацията. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Водолей



Този месец ще искате да се насладите на свободата си и на нови и вълнуващи преживявания. Слънцето, което управлява вашето поле на любовта и партньорството, ще образува секстил със Сатурн и тригон с Нептун на 8 ноември. Ще постигнете важни споделени цели с любимия човек, което ще внесе повече хармония и стабилност в отношенията ви. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Риби



През ноември ще почувствате, че животът става по-щедър и мил към вас и че проблемите, които ви бяха завладяли, започват да се решават един по един.Тъй като ще имате положително настроение и мисли, ще привлечете в живота си ситуации, които ще ви накарат да забравите всичките си притеснения. Нови чувства ще се събудят и ще можете да изживеете незабравими моменти. Вижте целия си месечен хороскоп тук.

Четете още: Шестте зодии с най-широки пръсти