Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците ще окажат подкрепа на човек в труден период, изненада за Лъвовете

Днес Луната не е щедра на енергия. Животът престава да бъде в разгара си. Хората стават мързеливи и апатични. Пасивен ден, време за почивка и размисъл.

Овен – Оптимизмът и ентусиазмът не ви напускат и днес, дори когато става дума за партньорски отношения. Ще се радвате на ново запознанство. Ако харесвате някого, чувствайте се свободни да действате. Звездите ви носят положителни обстоятелства за уикенда.

Телец –Дори да се появят спънки, които не сте очаквали, ще останете твърди и няма да отстъпите или да се откажете от целите, които сте си поставили. Ще бъдете много важна подкрепа за човек, който преживява труден период.

Близнаци – Може да възникнат неразбории с хората около вас и ще трябва да положите много усилия, за да не загубите хладнокръвие. Не се намесвайте в неща, които не ви засягат пряко, за да избегнете проблеми.



Рак – Ако сте в момента на почивка, възползвайте се от летния релакс, за да изживеете нови преживявания, които ви откъсват от рутината и монотонността на ежедневието. Така ще се почувствате господари на себе си.

Лъв –Днес съдбата може да ви поднесе чудесна изненада. Вие сте в действие и всичко ще се окаже много по-добре, отколкото си представяте. Личният ви живот изисква някои промени и сега трябва да ги осъществите.

Дева –Може да се наложи да се изправите пред противоречия и несигурност, но не се отказвайте, ще имате необходимата сила да излезете победители от ситуацията и да разрешите проблема, който ви дестабилизира.



Везни – Този ден е идеален за малки, сладки удоволствия. Отдайте се на себе си и на някои от желанията си. Поглезете се, като отидете на шопинг или в ресторант. Не забравяйте да се погрижите и за естествената си красота.

Скорпион –Намаляващата Луна ви насърчава да оставите зад себе си това, което не ви прави щастливи, за да се почувствате свободни и да свалите тежестта от раменете си. Потърсете някои отговори в себе си.

Стрелец –Днес животът може да ви се стори малко хаотичен. Ще бъдете много активни, ще успеете да се измъкнете от всяко предизвикателство, което животът ви поставя пред вас. Ще получите това, на което разчитате.



Козирог –С онзи оптимизъм, който ви характеризира и положителната нагласа, която имате към живота, ще можете да се справите с всичко, което ви се изпречи и ще бъдете много успешни. Професионалната сфера е силно облагодетелствана и ако трябва да постигнете важно споразумение, ще го постигнете.

Водолей – Като се има предвид, че звездите ви носят спокойствие и баланс в любовта, може да се каже, че тези дни ще сте спокойни и всичките ви емоционални нужди ще бъдат задоволени. Инициативният ви дух подсказва, че знаете как да провокирате късмета си.

Риби –Прекрасни дни, на които да се наслаждавате, особено ако сте на почивка. Ще се чувствате балансирани и оптимистични, изпълнени с усещането, че всичко се развива във ваша полза. Не сте далеч от истината, късметът ще е с вас.

Четете още: Сънувахте кошмар: Направете това и той няма да се сбъдне