Джулиана Гани разкри на каква следобедна закуска залага след раждането.
На стори в Инстаграм тя сподели пред феновете си апетитната вкусотия, с която зарежда силите си в следобедните часове.
)
От кратко видео научаваме, че това е лютеницата и че тя е любимо гастрономическо удоволствие на силиконката още от детството.
В сторито на профила си "Мис Тунинг 2014" сподели още и тайната си за поддържане на финия си силует.
„Ограничавам въглехидрата, ям го само сутрин в малко количества, не ям сладко, нито тестено. Внимавам и със солта, стремя се към полезна храна в малки порции и качество“, написа фината блондинка, която в средата на януари тази година роди второто си дете.
)
Четете още: Тайната е разгадана: Ето защо бебето на Джулката се казва Кай и на кого го е кръстила (снимки)
)