Автор
Woman.bg

Невероятната прилика: Звездните майки и техните деца!

Вижте първите части на материала тук и тук!

Днес попаднахме на поредната компилация от снимки, запечатала невероятната прилика във външния вид на чаровната актриса Рийз Уидърспуун и дъщеря ѝ от брака ѝ с актьора Райън Филипе – Ава.

Нормално е всяко дете да наследи черти от визията на майка си, но Ава и Рийз са буквално като две капки вода.

Приликата между двете бе видима още преди години, когато Ава бе малка и няма да е пресилено ако кажем, че изглеждаше като копие на Рийз в юношеските ѝ години. Сега, когато Филипе е пораснала, приликата между тях не се е загубила, а напротив задълбочава се и обликът на Ава става все по-женствен и започва да се откроява с изяществото и изтънчеността на знаменитата ѝ майка.

Рийз Уидърспуун/ Ава Филипе

Ава Филипе/ Рийз Уидърспуун

Ава Филипе/ Рийз Уидърспуун

Съвременни звезди и техните двойници от златните години на Холивуд

Рийз Уидърспуун и Ава обаче не са единственият звезден дует майка и дъщеря, които са досущ еднакви. Убедете се в това, като видите поредната порция от фотоси, запечатали невероятната прилика между звездни мамита и техните красиви наследнички:

Дженифър Гарнър и Вайлет Афлек

През 2015-а година Дженифър Гарнър и дъщеря ѝ Вайлет Афлек присъстваха на дебат в американския конгрес и привлякоха вниманието на околните, а и на медиите, с невероятната си прилика.

Как известните дами съобщиха за бременността си

Голди Хоун и Кейт Хъдсън

Двете са една от най-известните двойки майка и дъщеря, като те делят не само еднакви ослепителни усмивки и божествени руси коси, но както сподели в интервю преди години самата Голди Хоун и един и същи пилон за танци.

"За малко взех назаем от Кейт стриптизьорския пилон, на който тренира. Исках и аз да си поиграя", с усмивка разкри през 2012-а Гоуди в телевизионно шоу.

Талантливите братя и сестри на звездите

Джулиан Мур и Лив Хелън Фройндлих

Дъщерята на актрисата Джулиан Мур - Лив, е същинско нейно мини копие - същите нежни черти, същия одухотворен поглед и същата огнена грива.

Звезди станали родители много млади