Автор
Woman.bg

Красивите тоалети на звездите, направили ни впечатление

Известните личности са винаги блестящи, актуални и стилни – поне в повечето случаи. Затова решихме да запечатаме тези хубави моменти и визии в тази статия.

Хвърлете един поглед върху тоалетите на тези дами и може да се научите как да бъдете пролетни и елегантни едновременно. Ще видите от перфектният тоалет за летни, горещи дни, така и идеалната елегантна рокля за специален повод.

Може да гласувате в нашата анкета по-долу за вашата фаворитка!!

Оливия Палермо:

Обича да комбинира различни цветове, както и материи. Тя е винаги стилна и елегантна.

Ева Лонгория:

Сладкото миньонче е една от всепризнатите модни икони на десетилетието. Почти никога не е имала изява, на която да е неподходящо или зле облечена. Та дори и в ежедневието си Ева успява да запази добрата визия. Много ни допада цветовата палитра, на която се бе спряла за разходка в Санта Моника. Бежовото е един от модните цветове за пролет-лято.

Гуен Стефани:

Гуен успява да придаде на един толкова „обикновен” гащеризон по-свеж вид, като го съчетава с правилните обувки, аксесоари, грим и прическа. Стил, който трудно може да бъде изкопиран. Не напразно я наричан стилна икона. Стилните гащеризони са удачни както за ежедневието, така и за по- празнични случаи.



И Хилъри Дъф обича гащеризоните. Може да заложите на едноцветен гащеризон с дълги крачоли и цветни аксесоари. Така ще бъдете пролетни и елегантни едновременно.

Дженифър Лопез:

Ла Лопез се появи преди няколко дни в предаването American Idol преди няколко дни с тази разкошна, сладка рокля от пролетната колекция 2011 на Georges Chakra.

Ким Кардашиян:

Сексапилната Кардашиян завладява всички мъжки сърца. Дали заради изящните си черти, или заради апетитната си фигура, не знаем, но определено една от причините Ким да е така привлекателна са стилните й дрехи. Тя обръща внимание на всеки детайл и не допуска грешки.



Малин Акерман:


Тази русокоса красавица ни впечатли с дълга до земята рокля в червено, пристегната на кръста само с един нежен, тънък колан. Семпла и изчистена визия!



На друго светско събитие, Малин бе облечена в елегантна рокля с едно рамо.



Ема Стоун:

Устни, потопени в розово, контрастиращи на небесносините дрехи е смела и сполучлива комбинация за Ема.

Кортни Кокс:

Актрисата се бе спряла на черна, стилна рокля от Roland Mouret.

Минка Кели:

Тя впечатли с рокля в телесен цвят от колекцията на Виктория Бекъм и червени обувки Brian Atwood.

Риана:

Да си признаем - хареса ни самата рокля, носеща много пролетно-лятно настроение, не толкова цялостната визия на Риана. Червенокосата звезда бе комбинирала минирокличката с обувки Christian Louboutin в същия цвят.