Ето човекът, който съвсем точно преди две години предрече скандалите с Меган

10 март 2021 | 14:31
4307
2
снимки: Getty Images
2

За някои бягството на Меган и Хари от кралското семейство, което накратко наричаме Мегзит, бе изненада, а други предсказваха, че рано или късно ще се случи. Телевизионният водещ Джон Оливър бе от вторите, а едно от изказванията му по повод влизането на Маркъл в семейството на Елизабет Втора от 2018 г. се превърна в истински хит, защото се оказа като истинско пророчество. 

Думите му бяха потвърдени с изумителна точност в интервюто, което херцозите дадоха пред Опра Уинфри. Още преди 3 години, когато Меган не беше официално част от кралското семейство, Оливър коментира годежа ѝ с Хари по следния начин:

"Изобщо не бих обвинил Меган, ако тя се измъкне от всичко това в последната минута. Няма нужда да гледаш пилотния епизод на "Короната", за да видиш, че влизането ѝ в кралското семейство ще бъде съпроводено от ред усложнения. Това е емоционално закърняла група от дълбоко увредени хора, които извършват глупави дейности. И тя ще се ожени точно за това. Надявам се, че ще ѝ хареса, защото ще бъде много странно за нея. Аз не бих се оженил за никого от кралското семейство. Аз съм от простолюдието и те няма да ме посрещнат добре. Особено след всичко, което казах дотук."

Меган Маркъл

Несъмнено, думите на Джон Оливър, макар и казани с огромна доза чувство за хумор, се оказаха напълно точни. На това му се казва истинско предсказание!

Четете още: Психолози благодарят на Меган Маркъл: Ти спаси много хора от самоубийство

Още по темата

Коментари

2 ВМИ
  10 март 2021 | 17:11 отговор
 

Свинарките трябма да се омъжват за пастири, а не за принцове.

 
1
  10 март 2021 | 15:56 отговор
 

Мегъницата доказа, че е от лошо възпитана и иска да налага Харлемски порядки в кралския двор. Не е познала. Предричам: до 2 години развод с Хари, защото с Хари няма да успят да изцицат кралската фамилия,а Хари не може да й осигури разкоша, който иска, без подкрепа от Короната. Най-нагла е претенцията й да дадат титлата Принц на сина и, въпреки, че по Закон не му се полага,но какво може да се очаква от петоразрядна артистка с тъмна кожа, комплекси за гените си и алчни амбиции???

 
 
az
11 март 2021 | 12:51

наистина арчи няма право на титла,след като не е син на престолонаследник.А то е ясно ,че след като хари няма пари,мегаляшка ще си тръгне .

Добави Коментар

Най-четени