Източник от кралското семейство: Да се премести в САЩ е най-доброто решение, което Хари е взимал през живота си

Да замине за САЩ и да зареже кралското семейство е най-доброто решение, което принц Хари е взимал през живота си. Или поне така твърдят, забележете, източници от фамилията.

Анонимен близък приятел на принца споделя пред медиите, че херцогът не изпитва никакви съмнения, че е постъпил правилно, като е започнал нов живот в Калифорния. Далеч от всичко познато му до момента.

„В момента той се чувства свободен, независим и е развълнуван от новото начало“, разкрива източникът.

Стана ясно още, че Хари е притеснен заради сложните си отношения с кралицата, брат си и останалите членове от семейството, но силно се надява, че един ден всичко ще се нареди. Принцът обаче има повод за радост и вълнение и той е фактът, че ще стане баща за втори път. А бебето ще е първото кралско дете, родено в САЩ.



И въпреки всички затруднителни моменти, Меган и Хари изглежда се справят добре като неработещи членове на кралската фамилия. Припомняме ви, че те сключиха меко казано изгодни сделки с гиганта Netflix, а съвсем наскоро стана ясно, че принцът си е намерил и работа. Като съвсем обикновен човек. Както вече ви съобщихме, той ще заеме ръководна позиция в прохождаща фирма в Силиконовата долина. Но днес научихме доста любопитен факт, който доказва, че Меган и Хари все още не са се уморили да търсят вниманието на медиите и да засенчват останалите членове от кралската фамилия.

Оказа се, че херцогът на Съсекс и „пуснал бомбата“ за новата си работа точно на рождения ден на братовчедка си принцеса Юджийн. По този начин той напълно е отвлякъл вниманието от празника ѝ. Според един от кралските експерти, херцозите целенасочено съобщават всички новини около тях в определени дни. Обикновено това се случва в същия ден, когато има друго кралско събитие или в най-лошия случай на предния, или следващия ден.



Разбира се, принцеса Юджийн съвсем не е можела да се оплаче от липса на внимание и на поздравления от членовете на кралската фамилия в социалната мрежа, но определено светът се е вълнувал много повече от новата професия на Хари.

Друг пример, посочен от кралския експерт, е от 2018 г., когато Меган съобщи, че очаква първото си бебе точно в деня на сватбата на Юджийн. Най-красноречивият случай обаче си остава интервюто на херцозите пред Опра Уинфри, което бе излъчено буквално часове след официалното обръщение на кралица Елизабет по случай Деня на Британската общност.



Четете още: Кейт се страхува за децата си заради кралските драми и лъжите на Меган