Неочакван развой: Кралицата ще води мирен разговор с Меган

11 март 2021 | 13:54
15574
6
снимки: Getty Images
6

Ръкавицата е хвърлена, войната между Меган и Хари с кралското семейство е поведена. И докато херцозите буквално замерваха всички членове на фамилията с тежки обвинения, кралица Елизабет Втора е взела мъдро и великодушно решение.

След дълго обмисляне и безсънни нощи Нейно Величество е категорична, че ще проведе личен, телефонен разговор с внука си и снаха си, за да възстановят мира помежду си. Част от това решение е желанието на кралицата да предотврати персоналът на кралското семейство да говори публично за скандалното интервю на Меган и Хари и последствията от него. По всичко личи, че Елизабет се стреми да прекрати тази болезнена вражда час по-скоро. Предвижда се разговорът да бъде проведен в някой от следващите дни.

Меган Маркъл

И въпреки че от Бъкингамския дворец е подадено официално изявление по повод телевизионната изява на херцозите, кралицата е предвидила и още един, много по-личен и мек, подход към тях. За момента никой друг от фамилията не желае да предприеме ходове към Меган и Хари, най-вече принц Чарлз и принц Уилям, които са дълбоко оскърбени от тежките обвинения. 

Припомняме ви, че херцогът на Съсекс нападна баща си, като заяви, че той е отказвал да приема обажданията му, а отношенията с Уилям продължават да бъдат твърде сложни. В заключение Хари и Меган споделиха, че са взели решението за напускане на кралското семейство след проява на расизъм от неизвестен член на фамилията и отказа да бъде помогнато на Маркъл в момент, в който е обмисляла самоубийство.

Въпреки острите си критики към фамилията херцозите на Съсекс уточниха, че изпитват дълбоко уважение към кралица Елизабет Втора и принц Филип и обвиненията в расизъм не са адресирани към тях. Меган дори добави, че винаги е имала привилегията да потърси Нейно Величество по неофициален път и е получавала чудесно отношение от нея. Хари също уточни, че не е спирал да уважава и обича баба си и желанието му да се пресели в САЩ не е било продиктувано от негативни чувства към нея.

Меган Маркъл, принц Хари

Без съмнение решението на Елизабет да подходи по-лично и внимателно към ситуацията доказва желанието ѝ за мир, съпроводено от надеждата, че внукът и снаха ѝ ще отвърнат със същото. Меган и Хари от своя страна заявиха, че интервюто им пред Опра Уинфри ще е последната им дума по темата с "Мегзит" и че се надяват то да им помогне да затворят тази глава от живота си и да продължат щастливо напред. 

Четете още: Ето човекът, който съвсем точно преди две години предрече скандалите с Меган

Още по темата

Коментари

6
  15 юли 2021 | 18:14 отговор
 

 
5
  02 април 2021 | 17:37 отговор
 

Не, такъв глупак като Харолд няма. Майка му Диана се върти в гроба си.

 
4 ВАРНА
  19 март 2021 | 10:52 отговор
 

КЕЙТ ЗАВИЩА НА МЕГЪН ЗАЩОТО Я ЗАСЕНЧВА С КРАСОТА И КАДЪРНОСТ И ПО-ИЗВЕСТНА...НО ТОВА НЕИ ДАВА ПРАВО ДАЯ УНИЖАВА ТРЯБВА ДАИ ЗАБРАНЯТ ДА БЪДЕ НА САМЕ С НЕЯ.

 
3 Ттутко
  18 март 2021 | 20:17 отговор
 

Егажти мръсния черен маймун, окепазява всички с лъжите и лицемерието си, а Хари тъпият папуняк я зяпажв пъпчивата муцуна и лиже г.за й

 
2 да
  12 март 2021 | 10:07 отговор
 

да внимава с тунелите новата пинцеса даяна.

 
1
  11 март 2021 | 17:14 отговор
 

щастливия безгрижен живот на Кейт Мидълтън в кралското семейство свърши... идват трудни времена за нея

 

Добави Коментар

Най-четени