Всяко семейство има своята Меган Маркъл! Как да разпознаете 'вашата'?

04 август 2022 | 00:54
11955
4
Инстаграм, Getty images
4

Всички знаем, че идеални семейства няма. Ама наистина няма. дори да изглеждат добре отстрани, със сигурност има по някоя "гнила ябълка" вътре. А най-лошото се случва, когато някой от роднините си пада малко нарцисист.

Ама истински - като Меган Маркъл, коментират някои върли противници на херцогинята.

Отдавна се говори, че Меган е най-великият манипулатор воден единствено и само от собствените си желания и стремежи. Ако имате такъв в собственото ви семейство, със сигурност ви трябва план за действие за бързо реагиране.

Меган Маркъл

И така - нарцисистът се старае да изглежда... добронамерен. Дори да се хванете в първия момент, то със сигурност в следващия ще осъзнаете, че нещата не стоят така, както ви ги представят. И ако нормалният човек прави добри неща от добро сърце, нарцисистът със сигурност ще иска нещо...

Когато е пред хора и "пред камерите" нарцисистът е перфектен приятел, роднина, който е готов на компромиси и всичко останало. Когато завесата падне обаче, истинският му нрав лъсва и буквално ще ви изплаши. Не очаквайте компромиси, не очаквайте мили думи. Гответе за удари под кръста.

Нарцисистът живее в приказка. Но такава, каквато сам той си е съчинил. това е човек, който се приема твърде сериозно, който вярва, че съдбата му е отредила специална роля в живота на рода, семейството, Земята дори. Пазете се!

Меган Маркъл, принц Хари

Можете ли да се справите с такъв човек?

О, да! Първото правило е - никакъв директен контакт! Не критикувайте, не се намесвайте, иначе можете да предизвикате ответна реакция. Направете комплимент и стойте далеч.

В никакъв случай не му позволявайте да се държи лошо с вас. Пазете си реномето. Обикновено нарцисистът не мисли за другите, а само за себе си. Дайте му ясно да разбере, че държанието му не ви харесва и трябва да спре, ако иска да остане в обкръжението ви.

Ако ви се оплаква постоянно, дайте му да разбере, че сам се е посадил на тези пачи яйца и вие няма как да му помогнете. Но изразете надежда, че също така сам може да се справи.

Избягвайте го. Ако решите, че не можете повече да издържите поведението му, просто го избягвайте. Ако близо до вас има друг човек, включете го в разговора, а после лекичко напуснете "бойното поле".

Коментари

4 Мразя лъжите
  08 август 2022 | 21:30 отговор
 

Пълни лъжи относно Мегън Маркъл!!!! Живея във Великобритания, така че са ми ясни фалша и лицемерието в кралското семейство. Единствените ,които проявяват някаква искреност са Мегън и Хари. Плюят по Маркъл, но лъскат имиджа на педофила Андрю,син на кралицата....А само да знаете Харито колко дела спечели във Великобритания срещу такива медии с жълт манталитет като вашия.....

 
3 хари
  04 август 2022 | 11:02 отговор
 

99% от нарцисистите са инсинктивни и неосъзнати, действащи за момента. Те не знаят, че манипулират. Даже си мислят, че са добри хора. Нарцисизма ги заслепява и предпазва от реалността като отказват поемане на всякаква отговорност. Те са фалшиви без развита личност. Имат само добре структурирана фасада построена с части от личности на други хора, която служи за оцеляване и приемане в обществото. Нарцисистите са емоционални вампири, които се хранят от емоционалната реакция към тях от хората. Така фалшивата конструкция наречена нарцисизъм си вярва, че съществува но не знае, че е илюзионна. Маркъл е една от тях.

 
 
Меган
15 септември 2022 | 10:56

Прав/а си за нарцисисите.Много добре обяснено. Но, Меган може въобще да не такава. Кралското семейство има платени ПР-и, които да им лъскат имиджа, а на други да го чернят. Така че, за нея това може да не важи.

2
  12 април 2022 | 22:51 отговор
 

Много неприятна жена! Добре си изигра картите!

 
1
  09 април 2022 | 17:30 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени