Автор
Христина Кирилова

Когато го правиш за спорта: Първото европейско първенство по секс започва през юни

Европейско първенство по секс ще се проведе в началото на следващия месец. То се организира от Шведската секс федерация, която беше регистрирана преди повече от месец и вече има над 3000 членове. Организацията поема всички разходи на участниците на предстоящия шампионат. Първенството ще започне на 8 юни, а домакин ще бъде шведският град Гьотеборг. Турнирът ще се провежда пред публика.

Към момента са дадени заявки от 20 участници от различни държави. Те ще се състезават в 16 различни дисциплини, които включват пълна програма от орална любов, смяна на пози, брой оргазми, издръжливост т.н. Мачовете са по 45 минути. Победителите ще бъдат определяни от трима съдии и оценки от публиката. При крайната оценка се взима 70% от вота на публиката и 30% от този на съдиите, пише "Блиц".

„Когато хората правят секс, телата им преминават през поредица от физически промени, които могат да се сравнят с тежка тренировка. Чрез секса хората могат да постигнат психическо и физическо благополучие. За да се постигнат желаните резултати, трябва тренировки – както във всеки друг спорт. Така че следващата логична стъпка беше да се направят състезания. В другите спортове загубата носи тъга и нещастие. В секса не е така. В нашия спорт колкото повече се наслаждаваш, толкова повече точки получаваш“, заяви президентът на Шведската секс федерация Драган Братич.

Самият Братич е добре позната фигура в средите, занимаващи с еротични услуги в Швеция. Той е собственик на верига стриптийз барове.

Четете още: Братовчедка ми очаква бебе и съм сигурна, че моят годеник е бащата