Автор
Woman.bg

Николета и Валери вдигат сватба на 15 октомври

Валери Божинов и Николета Лозанова ще си кажат “да” на 15 октомври.

Двойката упорито пази в тайна детайли около церемонията, както и кои са поканени на тържество, пише в. “България днес”.

Плеймейтката и футболистът ще се оженят в хотела на шефа на “Лукойл” Валентин Златев в Правец. От няколко седмици лагерите на националния отбор по футбол се провеждат в луксозния комплекс и не случайно е любимо място на много футболисти, пишат от novini.bg



Хотелът има и сантиментална стойност за влюбените, защото именно там са първите срещи на двамата. По това време Валери още не е напуснал майката на детето си – Алисия, а Николета страда по друг национал – Ники Михайлов.

Готвим се за сватбата, след няколко дни ще ходим на гости на Валери в Португалия”, казва пред вестника Сашо Ангелов. Родният баща на Валери – Емо Божинов също е поканен на тържеството. “Много се радвам за сина си – той е истински щастлив и се надявам с Николета да бъдат заедно винаги”, казва Емо Божинов.

Самата Николета казва пред изданието, че подготовката за сватбата е почти приключила. “Имам рокля, поканите са изпратени. Не е чак толкова трудно да се организира една сватба. От суеверие не разказвам подробности, защото имаме прекалено много недоброжелатели, които биха дали мило и драго тази сватба да не се състои- Ще се оженим мирно и кротко с близките си, без да правим панаири”, казва Николета.