Автор
Христина Кирилова

Подарих тройка за рождения ден на мъжа ми, ето какво се случи

Много мъже, открито или тайно, мечтаят да разнообразят любовния си живот с тройка. И обикновено това не е мистерия за половинките им, но жените, които се съгласяват да поделят любимия си с друга, макар и само за секс, хич не са много. А ето какво се случва след това:

"Моят съпруг е от тези мъже, които си имат всичко и всяка година се затруднявам, когато мисля какво да му подаря за рождения ден. Особено затруднена бях тази година, когато той стана на 40. И затова реши да ме улесни, като си пожела тройка с мен и още една жена.

Не бях толкова шокирана, защото и преди ми е споменавал за тази своя фантазия. Признавам, че идеята никога не ми е харесвала и съм я подминавала с пренебрежение, но този път реших да се съглася. Все пак, мъжът ми има празник.

Много мислех коя да бъде другата жена, бях категорична, че няма да се обърна към моя приятелка, защото щеше да бъде много неловко. След дълго търсене най-накрая намерих много привлекателна дама, която нямаше нищо против. Всъщност тя дори беше поласкана от предложението ми.

Трябва да призная, че беше много хубаво, но и малко объркващо преживяване. Всички се опитвахме да разпределяме вниманието си справедливо и никой да не се чувства ощетен. Мъжът ми беше много щастлив, а жената, с която бяхме, каза че си е прекарала страхотно, най-вече заради мен. Дори намекна, че би искала отново да се отдадем на еротичното изжияване, но честно казано не мисля, че бих повторила. Не бях привлечена от нея, макар и тя да е много красива, аз просто харесвам мъже.

Ако трябва да бъда честна - скоро наближава моят рожден ден и определено бих предпочела нова рокля, отколкото групов секс.", А.

Четете още: „Това беше трагична грешка“: Как да кажете на съпруга си за изневярата си и да спасите брака си