След любовна раздяла: Веднага изхвърлете тези предмети от дома си

23 януари 2023 | 10:09
2571
2
Снимки: Unsplash, Pixabay
2

Не е рядкост любовта да прерасне във вражда и да се стигне до раздяла между двамата партньори. В последствие, те спират да си комуникират и не искат да имат нищо общо помежду си, в това число и съвместни вещи или предмети. Затова не е рядкост единият партньор да изхвърли вещите, които са били в притежание на другия.

За да премахнете неприятните спомени и негативната енергия след раздялата е важно да се отървете от следните вещи:

1. Хигиенни принадлежности

четка за зъби

Със сигурност няма да ви трябват предмети, останали от вашия любим като пяна за бръснене, четка за зъби, гребен и други. Съберете всичко, което не е ваша собственост и незабавно го изхвърлете на боклука. Щом не си ги е потърсил, най-вероятно вече на са му нужни.

2. Съвместни снимки

снимки

Когато имате общи снимки с любимия, вие постоянно го свързвате с някакви моменти, които вече ги няма. По този начин само се натъжавате или пък си давате фалшиви надежди, че може отново да се съберете. Трябва да се отървете от този спомен и да започнете да живеете на чисто. На снимките ще си личи, че ви е било хубаво и това ще ви накара да се почувствате нещастни в настоящето. Премахнете всичко, което е свързано с любимия човек, а ако все пак не искате да изхвърляте любимите си фотографии, поне за известно време ги качете на тавана или свалете в мазето. 3. Вещи, които са били "общи"

Ако са ви останали предмети, които са били и на двама ви, най-добре ги махнете от погледа си. Те само ще ви тормозят и ще ги свързвате с изгубената любов, което ще ви носи разочарование и тъга. Започнете живота си отново и разчистете съвместните си подаръци.

4. Обновяване на интериора

нов интериор

Когато човек се раздели с някого, когото е обичал, той има нужда от смяна на обстановката. Ако раздялата е тежка, хората качват или свалят рязко килограми, променят външния си вид или се запускат. Затова е важно да елиминирате общите предмети, където сте прекарвали времето си. Можете да смените спалнята си с нова, да промените дизайна на стаята си и да си купите нови мебели за апартамента. Ще се почувствате пречистени и готови за нов живот.


Четете още: Той никога повече няма да ми пише или да се обади: Как да се справяме с любовната мъка?

Още по темата

Коментари

2
  23 януари 2023 | 18:04 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 30000 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1
  23 януари 2023 | 18:02 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2700 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени