Тя просто иска да правим секс и след това да се върне при съпруга си: Глупак ли съм, ако търпя това?

07 февруари 2023 | 15:31
37653
11
снимки: Unsplash
11

Мнозина смятат, че само мъжете си намират любовници и изневеряват на половинките, но не влагат чувства в секса. Е, време е да отбележим, че има и такива жени - такива, които са решили да запазят брака си и да си осигуряват страстен секс от някой готин любовник. И днешната ни история е пример за това:

"Аз съм 29-годишен, необвързан, мъж, а тя е на 45 години и е щастливо омъжена. Запознахме се преди години, когато ми беше шеф, а аз тепърва започвах да градя кариера като готвач. Тогава тя беше сгодена за богат мъж, караше лъскава кола и си правеше бизнес срещи в ресторанта. 

Харесах я още от първия ми работен ден, защото е много красива, добре поддържана жена с прекрасно тяло. И така една вечер се наложи да остана до късно на работа и бяхме останали само двамата в ресторанта. От дума на дума стана ясно, че и тя ме харесва и правихме секс...

жена

От тази нощ до ден днешен се виждаме от време на време, единствено за да я задоволя - задача, с която 60-годишният ѝ богат мъж не може да се справи. След време аз напуснах работа и отидох в друг ресторант. Първоначално спряхме да поддържаме контакт и за месеците, в които не се бяхме виждали, се беше омъжила.

Една вечер обаче се засякохме в един бар и искрата помежду ни отново се запали. Зарадвах се да я видя, поговорихме си и тя ми сподели, че със съпруга ѝ имат проблеми. В същата нощ не се случи нищо друго, но на следващия ден тя ме потърси и ме помоли да дойде вкъщи. 

И така аферата ни беше подновена и до днес продължаваме да правим страхотен секс, но в момента, в който тя се почувства задоволена, просто става и си тръгва. Отива при съпруга си, който не може да ѝ даде тази страст, която ѝ давам аз, но остава с него, защото той ѝ дава финансова сигурност.

мъж

Мразя, когато тя си тръгва... Не мога да ѝ устоя. Глупак ли съм, че откликвам на всяко нейно желание, а след това тя просто изчезва?", М.

Четете още: Тя е просто Рене Зелеуегър, а той е с 10 години по-млад, има 3 деца и ремонтира коли: но двамата все още се обичат много


Още по темата

Коментари

11 А
  11 февруари 2023 | 12:22 отговор
 

Много мъже си мечтаят за твоята участ.

 
10 ZeЛЕвСКИ
  10 февруари 2023 | 21:02 отговор
 

ПИЧ, НЕ СЕ КАХЪРИ.....АКО ТИ Е КЕФ ПРОДЪЛЖАВАЙ. АЗ ТАКА Я КАРАМ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ - БЕЗ АНГАЖИМЕНТИ....ЖИВОТА Е ХУБАВ

 
9 Анонимни
  10 февруари 2023 | 20:09 отговор
 

да боклуката супер!!!!!!

 
8 Дл
  09 февруари 2023 | 14:30 отговор
 

Намери си нещо подходящо и се радвайте взаимно на любовта си!!Не бъди 2

 
7 Рианка
  08 февруари 2023 | 11:51 отговор
 

Къде е любовта?

 
6
  08 февруари 2023 | 10:28 отговор
 

Питай Макрон :>

 
5
  08 февруари 2023 | 07:39 отговор
 

ооо тигре, тигре, нямаш ли париии, старии бабичкиии

 
4 Ха-ха
  07 февруари 2023 | 18:55 отговор
 

Разбира се,че си глупак!!! Намери друга жена за сериозна връзка! Тази да си гледа богатството! Не може да имаш всичко в този живот-не е позволено!!! Колкото толкова!

 
3 Ха-ха
  07 февруари 2023 | 18:55 отговор
 

Разбира се,че си глупак!!! Намери друга жена за сериозна връзка! Тази да си гледа богатството! Не може да имаш всичко в този живот-не е позволено!!! Колкото толкова!

 
2
  07 февруари 2023 | 17:40 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3700 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени