Алекс Сърчаджиева изхвърлена като парцал - вижте откъде

18 януари 2021 | 14:59
31555
6
снимки: Facebook
6

Актрисата Алекс Сърчаджиева, която преди година бе свалена от Нова телевизия, никога не е споделяла гласно каква е причината да си тръгне от медията. Въпреки че беше едно от наложените лица най-вече като водеща на "ВИП Брадър" с Ники Кънчев, изненадващо не оглави втория сезон на риалити формата "Игри на волята". Мястото ѝ зае нейната по-млада колежка Ралица Паскалева в комплект с Димо Алексиев.

Публикувахте от Александра Сърчаджиева в Вторник, 19 декември 2017 г.

И докато неочакваната смяна предположи, че продуцентите просто са искали промяна, с днешна дата едно от действащите лица зад проекта изригна доста бурно с признанието си. Продуцентът на "Големия брат" Радо Тушев, който беше познат и като гласът зад кадър в същото риалити, изнесе интересни факти в социалната мрежа. И макар дълго време да се смяташе, че именно той е направил новия кастинг, думите му изненадаха всички запознати със ситуацията.

Грозната истина лъсна и показа как актрисата е била жестоко поругана, обиждана и овиквана. Думите на Тушев предизвикаха и други въпроси. Като този дали той и Нико Тупарев, с когото работят от години ще продължат в екип. Двамата направиха едни от най-успешните формати, излъчвани в ефира като "Биг Брадър", "Вип Брадър", "Хелс Китчън" и "Черешката на тортата". Проверка на HotNews показва, че в момента има обявен кастинг за нов сезон на "Игри на волята", което предполага, че ако Тушев и Тупарев работят заедно, то едва ли ще има такава ответна реакция от страна на първия.

Четете още: Да станеш за резил: Канадска влогърка показа истинските лица на Андреа и Моника Валериева (снимки и видео)

Още по темата

Коментари

6 Докога
  20 януари 2021 | 17:37 отговор
 

ДА НЕ БИ ПРЕДАВАНЕТО НА ГАЛА ДА Е ПО ДОБРО?КАТО ВИДЯ И ДЪРТАТА КУКУВИЦА С ГОЛЕМИТЕ ОЧИЛА ВЕДНАГА ПРЕВКЛЮЧВАМ.ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ИЗПЪЛНЕНО С ЧАЛГАРЩИНА И ЕЛЕМЕНТАРИЗЪМ.НЕ ЗНАМ КАК СЕ ЗАДЪРЖАТ НА ЕКРАН В НАЙ-ГЛЕДАНОТО ВРЕМЕ.АБСОЛЮТНИ КАРИКАТУРИ!

 
5 Мали
  19 януари 2021 | 14:01 отговор
 

Александра Сърчаджиева водеше ,,Войни на волята,, много по- сърцато,много по заинтригуващо,отколкото тазгодишното предаване.

 
 
19 януари 2021 | 15:44

Според мен се пънеше като врабче на бойно поле. Инфантилна и безпомощна.

 
26 януари 2021 | 00:55

Много обаятелна и Александра. Както казва Сър Стефан Данаилов - Артист без обаянобаяние е голяма скука.

 
26 януари 2021 | 00:57

Обаяние - клавиатурна грешка

4
  19 януари 2021 | 12:45 отговор
 

 
3 Бг
  19 януари 2021 | 06:54 отговор
 

Медиите сте виновни за съдбата на тази жена. Всеки ден Сашка,та Сашка! Само тя е вдовица,само тя страда най-"добре", тя има нужда от помощ... Всички трябва да ревем с нея. Млада е, кадърноа е, но ми в тръгна нейната "слава"!Много други жени имат нейната съдба, ама не са Сашка, нали?

 
2
  18 януари 2021 | 20:14 отговор
 

Доста скучно и досадно става когато гледаш едни и същи водещи години и години наред. Получаваш отвращение и от водещите и от предаването и направо врътваш копчето. Това ли е целта на несменяемите лица - да ни отвратят от себе си - щампи, развихрено поведение,просташки маниер и до втръсване познати "хубости". Кофтито е че новите попълнения са също отврат. В телевизията се уреждат само посредствени боклуци.

 
1 Тушева
  18 януари 2021 | 15:53 отговор
 

Дали безобразно е изхвърлена не знам, но че водеше "Игри на волята" безобразно слабо /въпреки напъните и/ е факт!

 
 
26 януари 2021 | 00:59

А, новите водещи, на нейно място са скука и досада.

Добави Коментар

Най-четени