Стефани, която натрупа цяло състояние в мрежата, се готви за "Ергенът"?

31 август 2022 | 12:56
26029
1
Снимки: Instagram
1

Тя е готова за "Ергенът"! Татуираната Стефани Разсолкова, която в момента е в популярно интернет риалити, прави по 50 долара дневно. Тя продава сексапилните си кадри в популярна платформа за еротично съдържание. На фотосите дамата не е гола, а в оскъдно облекло.

Младата жена признава, че е спечелила близо 50 000 долара. Стефани разкрива, че редовно са ѝ отправяни предложения за секс срещу солидни суми.

Но тя винаги отказвала, защото не била такова момиче. Единственото, което прави, е да се снима за платформата и по този начин изкарва солидните си доходи. Тялото на Стефани е обрисувано с над 30 татуса. Има малка светкавичка на лицето си. По тялото ѝ се виждат изображения на кръгове, лица на хора, крила, черепи. Първата татуировка си прави, когато е 13-годишна. За нея тя си спомня, че е направена с правописна грешка.


Да припомним, че чернокосата красавица вече има изява в телевизионно риалити - "Съдби на кръстопът". Тя харесва такива предавания и на драго сърце би участвала в "Ергенът", стига да ѝ предложат.

Четете още: Първи снимки на Пике и новата му - не ви ли прилича на Шакира?

Още по темата

Коментари

1 Лице за плик
  19 февруари 2023 | 17:36 отговор
 

Грозотия.

 

Добави Коментар

Най-четени