Автор
Теодор Муховски

Хари и Меган живеят в "скромна вила", имат ли пари за нов дом?

Според стандартите на Холивуд принц Хари и Меган не е толкова голямо в сравнение с други звезди на Холивуд. Чистото богатство на звездната двойка се оценява на 20 милиона британски лири, но това далеч не е много спрямо други известни личности.

Бившата редакторка на Vanity Fair Тина Браун описва дома на двойката като "скромна вила" и е на мнение, че херцозите са бедни за холивудските стандарти.

Браун реагира на новината, че Хари и Меган си търсят нов дом и обясни, че двойката няма достатъчно пари. Тя дори се шегува, че Илон Мъск все още е необвързан, в случай, че херцогинята иска да смени принц Хари с магната, чието богатство е оценено на рекордните 193 млрд. лири.



Въпреки, че богатството на херцозите никак не е за пренебрегване, то някои от звездните им съседи разполагат със завидно повече пари.

Като пример, богатството на съседката им Опра Уинфри, която проведе скандалното интервю с двойката, е оценено на 2,26 млрд. лири. Звездната двойка Бионсе и Джей Зи разполагат с около 1,35 млрд. лири, а богатството на 25-годишната Кайли Дженър е цели 900 млн. лири.



Тина Браун твърди, че предстоящата биография на Хари, която се очаква да донесе на херцозите сериозни приходи, може никога да не бъде публикувана.

"Те са в затруднено положение, Хари е сключил договор за близо 40 млн. лири. В книгата трябва да разкаже всичко за "ужасния" си живот като кралска особа, но в момента е разколебан. Разбра, че няма връщане назад, ако публикува книгата", казва Браун пред "Дейли мейл".



Хари и Меган работят по документален филм, а според източници сделката е за 100 млн. долара. Филмът трябваше да се появи през декември, но двойката е съобщи, че иска да направи някои промени, което може да забави премиерата с още една година.



Четете още: Амбър Хърд не знае как ще плати на Джони Деп, но замина на почивка в Испания