Началото на страшна война: Кралицата с разтърсващо изявление преди интервюто на Меган и Хари

Цял свят посрещна новата седмица с началото на една истинска кралска война. Вече не е тайна, че принц Хари и Меган Маркъл се обърнаха срещу кралица Елизабет Втора и всички останали членове от фамилията, като дадоха ексклузивно интервю пред Опра Уинфри, последствията от което тепърва ще удрят роднините им от другата страна на океана като истински метеорити.

Херцозите неспирно споделяха с водещата болезнена истина след болезнена истина и издадоха наистина шокиращи факти от живота си преди "Мегзит". Само че преди да бъде излъчено взривяващото интервю, кралица Елизабет Втора направи телевизионно обръщение. Поводът за публичната ѝ поява бе празникът Деня на общностите, който във Великобритания се чества всеки втори понеделник на месец март.

В обръщението Нейно Величество не загатва за бомбата, която предстоеше да избухне само след часове. Тя единствено подкани народа към взаимна подкрепа, приятелство и единство, особено в трудните времена, когато светът все още се бори срещу коронавируса.

Кралица Елизабет Втора беше подкрепена и от останалите членове на семейството, сред които принц Чарлз, принц Уилям, Кейт Мидълтън и Камила.

До момента кралското семейство не коментира официално ексклузивното интервю на Меган и Хари, но се говори, че то е прието като обявяване на война срещу кралицата и останалите членове от фамилията.

Четете още: Ето някои детайли от интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри (видео)