Какво е да живееш в Резиденшъл Парк София? Как се чустват хората тук? Кое е това, което ги е грабнало и превърнало в едни щастливи и доволни жители на жк. София Парк?

Попитахме 3 жителки на комплекса и ето какво споделиха те с нас:

П.Р., служител в Американското посолство:

1. Какво най-много Ви харесва в Резиденшъл Парк София?

Определено това е атмосферата на целия комплекс. Той просто изглежда и те кара да се чувстваш приятно. Цветовете на жилищата и гледката около комплекса са прекрасни

2. Защо избрахте Резиденшъл парк София?


Харесва ми да живея тук. Има много причини за това. Сигурността и спокойствието, красотата от която сме заобиколени ежедневно, фактът, че децата могат да играят на сигурно място – всичко това има значение. Освен това всички съседи са приятелски настроени.

3. Избройте три уникални предимства за децата, които предлага комплексът?

Чудесната детска площадка, местата за почивка, спокойните улици – всичко това са уникални предимства. Въздухът в Резиденшъл парк София е просто по-чист.

4. Опишете един Ваш уикенд?

В събота и неделя най-вече съм със съседите си – срещам ги, когато водя децата си на площадката. Жилището ми е в горната част на комплекса, така че около мен не е много населено. По тази причина през уикенда гледам да съм сред повече хора. Барбекюто също е чудесно място, на което се събираме със съседите.

В. С., маркетинг специалист в ИТ компания:

1. Защо избрахте Резиденшъл Парк София за свой дом?

Търсехме място, където децата ни да тичат и играят свободно - така, както ние сме израснали. Искахме да избягаме от шума и мръсотията на града. Тук ни хареса уникалната за България концепция за комплекса - с мисъл за семейството. Щастливи сме, че очакванията ни се оправдаха.

2. Какво най-много Ви харесва в Резиденшъл Парк София?


Просторът за очите и свободата за игрите на децата ни. Добре поддържаните и обширни зелени площи, редът и чистотата, които се поддържат не само от фирмите за поддръжка, но и от самите обитатели, функционалността на жилищата и многото светлина в тях.

3. Избройте три уникални предимства за децата, които предлага комплексът?

Сигурността , която чувстваме, живеейки в комплекса. Има достатъчно пространство за разнообразни игри за децата и е много чисто. Разбира се и защото тук вече имаме много приятели.

4. Как общувате с Вашите съседи?

На сладка приказка на барбекюто или на някоя слънчева полянка, както и по време на празниците, организирани в комплекса. Хубави са вечерите, когато се срещаме на по чаша вино, докато децата ни си играят заедно.

М. А., професионалист в сферата на здравеопазването:

1. Какво най-много Ви харесва в Резиденшъл Парк София?

Далеч е от забързаното градско ежедневие, навсякъде има много зелени площи и обособени места за спорт и почивка, площадки за игра за децата. Чистотата в комплекса е впечатляваща. Не на последно място ценим близостта до планината. Тук се чувствам абсолютно сигурна и спокойна.

2. Защо избрахте Резиденшъл парк София?

Когато реших да закупя жилището тук се надявах, че нещата, които изброих по-горе, ще се превърнат в реалност и не съм сгрешила.

3. Избройте три уникални предимства за децата, които предлага комплексът?

Децата могат да играят дори и без родителски надзор. Детската площадка е буквално под прозореца ми и няма опасност от бързо движещи се автомобили.

4. Опишете един Ваш уикенд?

Когато времето обещава да е подходящо за излет, с моя съпруг излизаме на разходка . Тръгваме към кв. Симеоново, откъдето по туристическата пътека можем да стигнем до хижа „Алеко“, „Черни връх“ или друг туристически обект от „Националния парк Витоша“. За тази разходка не са ни необходими нито услугите на градския транспорт, нито моторно превозно средство. Дори не ползваме услугите на мрежата от лифтове, изградена в тази част на планината.

Residential Park Sofia е жилищен комплекс от затворен тип в полите на Витоша и в непосредствена близост до Бизнес Парк София.

Той осъществява визията за „град в града”, където хората могат да живеят, работят, почиват,пазаруват и спортуват на едно място. Създаден е с цялостна концепция и с мисъл за семейството.