Автор
Ива Петрова

Филип Плейн показа как къпе сина си и какво е направил със Снуп Дог (Снимки)

След като се отдаде на далечна и продължителна командировка, Филип Плейн с радост и нетърпение се завърна у дома, за да прегърне обичния си син. Пътешествието си той описа накратко така: MUNICH - LOS ANGELES - SOUTH OF FRANCE - LUGANO - MILAN - RIO – HOME.

View post on Instagram
 

„Обратно у дома с моя син Рокет. Няма по-хубаво нещо от невинните очи на децата ви и техните чисти и искрени усмивки. Нищо не е по-важно от тези уникални моменти… Прибрах се в Южна Франция и веднага го взех в ръце. Всеки ден го къпя и тези моменти ми липсваха... Лучия ни е заснела, без да ми каже… Това е чиста любов и просто исках да го споделя с вас“, отбеляза в Инстаграм профила си световноизвестният моден дизайнер.

View post on Instagram
 

Интересен факт е, че и двамата синове на Плейн, както и самият той, са родени на едно и също число. Рокет се появява на бял свят на 16 юни 2022 г., а по-големият - Ромео - на 16 юни 2013 г. Филип Плейн пък е роден на 16 февруари 1978 г.

Основателят на Philipp Plein International Group, известен още като "царя на лукса" или на "царя на кича", бе в Лос Анджелис, за да представи своите маратонки сникърси, създадени в сътрудничество със Снуп Дог. Те се предлагат в два цвята – черно и лилаво, което е директна препратка към логото на баскетболния отбор „Лос Анджелис Лейкърс“.

Шикозните обувки са с повърхност, която имитира крокодилска кожа, продават се в златиста кутия и носят името на рапъра.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулия Робъртс и роклята, която облече, за да подкрепи приятеля си Джордж Клуни