Автор
Евелин Попадийна

Ето какви дънки трябва да имате в гардероба си за есента

Основният елемент от базовия гардероб са дънките, всяка модерна жена притежава минимум един чифт. Колкото и нови тенденции да се появяват, денимът си остава класика. Нищо не може да замени любимите ви дънки, които никога не излизат от мода. 

Всеки сезон творческите директори на световните брандове преосмислят този елемент от гардероба, предлагайки нови варианти, или се обръщат към тенденции от минали епохи. 

За тази есен дизайнерите са подготвили за феновете на дънките много нови идеи, на които да обърнете внимание. Ето какви модели да добавите в гардероба си, за да създавате впечатляващи визии:

Дънки с ниска талия
Да, доскоро всички ги смятахме за демоде, но тази есен ще са най-големия хит. При правилно съчетаване с останалите дрехи, ще сте супер стилни. 

4 цвята дрехи, които ви подмладяват с години
МОДА
Автор Евелин Попадийна

4 цвята дрехи, които ви подмладяват с години

Автор Евелин Попадийна

Дънки с права кройка
Този класически модел изглежда перфектно в съчетание с топове, овърсайз тениски и ризи. Не се страхувайте, а експериментирайте – всичко подхожда на дънките с права кройка!

Торбести дънки
Риана, Бионсе, Ариана Гранде – всички залагат на този тип дънки. Торбестите дънки са най-подходящото решение за есенна разходка в града.

Пачуърк
Стилът „деним върху деним“ набира все по-голяма популярност. Подтикнати от екологичните тенденции много брандове го включват в есенните си колекции. 

Разноцветни дънки
По-интересна и разнообразна визия? Даваме ви решение – цветни дънки. Разбира се, синият, черният и сивият деним са класика, но тази есен е позволено да експериментирате.