Автор
Ива Петрова

Какво разкриват за вас тайните ви сексуални желания? 

Всички предпочитаме да си замълчим, срамувайки се да споделим с когото и да било най-тайните си сексуални копнежи и страсти. Време е да сложите всичките си карти на масата! Разберете какво казват тайните ви желания за вашия сексуален живот.

"Мечтая за секс с шефа ми"

Желанието да се сближат с шефа се среща сред млади дами с големи амбиции. Близостта до шефа ви почти винаги обещава определени перспективи за растеж и материални облаги. Основната причина за появата на такава фантазия обаче е желанието да станете значими. Да спят с шеф мечтаят предимно жени, които се чувстват непризнати в работния екип - по този начин те се стремят да подобрят социалния си статус. Понякога така жените се опитват да намерят поне малко слабост в своя железен шеф.

Жена
Жена

"Мечтая за секс със знаменитост"

Много жени, които мечтаят за секс с известни личности, искат по този начин да повдигнат самочувствието си. Сексуалното влечение към известни личности най-често изпитват млади момичета, които са се влюбили. За тях е по-лесно да насочат сексуалната си енергия към недостижим обект. Такава девойка може да си фантазира за звездата на своите копнежи колкото си иска, без да се интересува от последствията и без да мисли какво трябва да направи след това. 

Но когато зряла жена изпитва любов към недостижима знаменитост, тогава трябва да говорим за нещо друго. А именно, че истинските мъже по някаква причина не отвръщат на чувствата ѝ или че тя отново не знае как да подходи към тях.

Мястото на първата ви среща – ето как лесно да разберете намеренията на мъжа към вас
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Мястото на първата ви среща – ето как лесно да разберете намеренията на мъжа към вас

Автор Евелин Попадийна

"Мечтая да бъда изнасилена" 

Първото нещо, което се свързва с фантазията за насилие, е наличието на мазохистични качества у жената. Това обаче не е така. Една от основните причини за подобна фантазия е сложността на женския характер и вътрешната забрана за секс. Такива дами дори не могат да си помислят да проявят интерес към секса. Обикновено това се дължи на втълпяването от детска възраст, че сексът е нещо мръсно и неприлично и че една порядъчна жена никога не иска секс. Наложената забрана и внушената представа, че става дума за нещо нередно, провокира вътрешно противодействие срещу наложените ограничения. Такава жена мечтае за изнасилване или дори несъзнателно го търси, защото други пътища към сексуална интимност ѝ се струват неморални.

Много често и обвързаните жени, които не получават необходимото удовлетворение от брачния секс, несъзнателно да се стремят към изнасилване. Но те не искат или не могат да изневерят на съпруга си поради същите морални принципи.

"Мечтая за секс с непознат" 

Често пъти хората са склонни да споделят на случаен спътник във влака например съкровени неща за себе си, които никога не биха споделили с познат или приятел. Това е така, защото утре ще се разделят с този спътник и ти никога повече няма да го срещнат. Така е и в този случай. Жената като цяло обича силните усещания. Но често се случва да изпитва несигурност спрямо интимните си нужди и сама да им слага ограничения. В леглото с партньора си тя постоянно се страхува да не направи нещо нередно. В този смисъл непознатият решава всичките ѝ проблеми.

Влюбена двойка
Влюбена двойка
Freepik