Автор
Ива Петрова

Изложиха се: "Игри на волята" с непростим гаф

Непростим гаф бе допуснат в тазгодишното издание на "Игри на волята"! Отборът на Старейшините незаслужено бе обявен за победител в една от битките за територия. 

Наблюдателни зрители на риалитито по Нова тв забелязаха част от пъзела, която не беше поставена по правилния начин. На пръв поглед не се вижда, че едно от парчетата не е на мястото си, но стопкадри доказват, че наистина има грешка. 

Това предизвика недоволство сред зрителите в социалните мрежи, насочено към водещия Димо Алексиев. Същите обвиниха, че той бърза да обяви синия отбор на старейшините за победител, без да е обърнал внимание на грешката. В случая губещите са амазонките, които за пореден път трябваше да се върнат без храна и легла на Дивата река. 

Грешката така и не е забелязана и победата на старейшините остава, както и всички благини, които следват за племето, отбелязват от "България Днес". 

Напоследък Игрите докараха на Димо Алексиев доста главоболия. В един от последните епизоди се разбра, че водещият е бил споходен от здравословни проблеми. Актьорът едва изричаше репликите си по време на битка, като на моменти гласът му дори изчезваше. 

Гатьо от „Игри на волята“ го раздава хулиган
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Гатьо от „Игри на волята“ го раздава хулиган

Автор Ива Петрова

За проблема му стана ясно още в анонса на надпреварата, когато бременната Ралица Паскалева се появи без екранния си партньор. "Какво става? Къде е Димо?", учудено се питаха зрители. Малко по-късно Алексиев все пак се появи в предаването, но от него нямаше и следа от предишната му енергия и настроение.