Както знаем, през ноември все още се намирате в Сатурнова дупка. Тя носи със себе си период на лош късмет и неуспехи. Ще ви се случат неочаквани промени, които първоначално няма да изглеждат положителни. Трябва да сте гъвкави и смели, за да съумеете успешно да преминете през тях. 

Кулата носи със себе си внезапна и често драматична промяна или разкритие. Тази карта предполага тотална разруха на изградените основи, структури, вярвания или ситуации. Това неминуемо води до значителна трансформация на статуквото, но и растеж. Бъдете готови за неочаквани промени и вместо да се съпротивлявате, се опитайте да разберете уроците, които носят. Приемете промяната, адаптрирайте се към новите обстоятелства и се постарайте да извадите най-доброто от негативните преживявания. 

Поне във финансов план няма да се срещнете с проблеми. През този месец ще имате практичен и мъдър подход към материалните въпроси. Ще бъдете усърдни, стабилни и фокусирани върху изпълнението на задачите си. 

Не се доверявайте на интуицията си, защото през ноември тя просто ще отсъства. Не сте в контакт с вътрешната си мъдрост и това ще ви разколебае в силата на подсъзнанието ви. Не се плашете, вие сте една от най-интуитивните зодии, просто преминавате през период на блокаж. 

От решаващо значение е да се свържете с вътрешния си усет, за да може отново да се доверявате на инстинктите си. Затова отделете време за почивка, медитация или любимо хоби.

@woman.bg Скорпиони, време ви е за предизвикателства 👀♏️ #taroskop #тароскоп #scorpio #tarot #tarotreading #zodiac #foryou #fyp #fypシ゚viral #bulgaria ♬ Hypnosis Music - Hypnosis Therapy
До всички зодии: Пазете силите си, които сега по-трудно ще бъдат възстановени!
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Пазете силите си, които сега по-трудно ще бъдат възстановени!

Автор Астролог - Ивелина Пенчева