Автор
Евелин Попадийна

11 признака, че притежавате силна енергия

Напоследък доста често слушаме и четем за енергия, биополе, аура и се чудим как да разберем дали биополето ни е наистина мощно. Експерти разкриват няколко ясни признака, че аурата ви е много силна. Изгарянето и недостигът на енергия са често срещан проблем в днешно време. Вие сте с невероятна енергия, ако притежавате някой от тези признаци:


Не се уморявате
Хората със силна аура не се притесняват от ежедневните задължения и тревоги. Те лесно се справят с това, което трябва и което обичат. Можете да се движите дълго време, да се занимавате с интелектуална и физическа работа, защото вашето биополе е силно и крачките ви са отворени.


Винаги сте весели и оптимистично настроени
Винаги сте позитивни и лошите събития не могат да ви разстроят за дълго време? Тогава вашето биополе работи нормално. Не можете да бъдете засегнати от негативизма, който идва от хората около вас!


Не боледувате
Може да имате лека настинка веднъж на няколко месеца, но нямате силна и постоянна болка, която да ви мъчи всеки ден. Хората със силна аура нямат проблеми с главоболие или болки в кръста. Тези хора са защитени от подобни проблеми.


Децата ви обичат
Можете да разберете колко позитивен е човек и колко е силна енергията му, по поведението на деца под 3-4 години, с които комуникира. Ако детето иска да общува с вас и ви обръща внимание, значи аурата ви е чиста и много силна. Има деца, които са по-срамежливи, но все пак ви обръщат внимание, това също е знак за силна аура.


Животните ви обичат
Отивате на гости, а домашният любимец идва при вас, въпреки че това не е обичайно за животното. Ако собствениците на домашни любимци ви кажат, че любимеца ви харесва, значи имате силна аура.

Хората ви слушат
Ако кажете нещо, хората около вас обръщат внимание на думите ви. В много случаи силната енергия помага на хората да станат лидери и да насочват другите в правилната посока. Ако думите ви се взимат под внимание, то вашата аура влияе на чуждата.


Развили сте съпричастност
Това е способността да усещаш хората или по-точно емоциите и настроението им. Емпатията може да определи дали някой ви лъже или не. Ако усещате страданието на другите или от сърце се радвате за успеха на друг човек, то имате силна аура.


Силна интуиция
Хората със силна енергия имат мощна интуиция. Ако често ви се случва да предсказвате правилно неща или да вземате правилните решения въз основа на вътрешни чувства, то аурата ви е достатъчно силна.


Склонност към уединение
Хората със силно биополе, често са интроверти. Те много добре усещат промени във вибрациите, така че тълпата от хора понякога ги уморява.


Нямате зависимости
Хората с мощна аура не пият, не пушат и не залагат. Те са чисти и свободни от всичко, което може да ги вкара в рамка и да ги превърне в роби на своята страст и слабост.


Миналото няма власт над вас
Знак за силна енергия е ако миналото не ви засяга. Когато човек се справя добре в това отношение, той не се фокусира върху лошото. Не желае да мисли за това, което се е получило, и не иска да съжалява. Неговите мисли са насочени към нещо ново и непознато.

Как да определите възрастта на душата си и да разберете каква е нейната мисия
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Как да определите възрастта на душата си и да разберете каква е нейната мисия

Автор Евелин Попадийна