Автор
Мира Маринова

Ноемврийски тароскоп за зодия Козирог (видео)

Ноември ще ви измъкне от неприятна ситуация и ще сложи точка на серия от трудности и предизвикателства. Преминали сте през период на интензивна борба и натоварване. Най-лошото е зад гърба ви и вие сте на път към изцеление и възстановяване. Този месец ви носи красиво и емоционално ново начало, изпълнено с любов, състрадание и много дълбоки чувства. Пред вас се открива потенциал за емоционално удовлетворение и сърцето ви ще се отвори за нови преживявания и връзки. Ще допуснете близост, каквато скоро не сте изпитвали.

Ноември идва и с предупреждение: не робувайте на материални желания, зависимости или нездравословни за вас модели. Трябва да намерите волята да се изправите пред тези аспекти от живота, които ви дърпат назад. Точно те изискват конфронтация и трансформация. Преодолейте всички навици, които ви поставят зад решетките на негативни влияния. Само когато се преборите със себе си, ще постигнете целите, които сте си поставили.

Ще усетите застой в материален и финансов аспект. Използвайте това време да направите анализ и разбор на вашите усилия в кариерен план. Кое може да подобрите? Как бихте могли да постигнете по-голяма възвръщаемост на инвестициите и труда си? Въоръжете се с търпение и стратегическо планиране и ще постигнете успех.

Ноемврийски тароскоп за Лъв (видео)
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Ноемврийски тароскоп за Лъв (видео)

Автор Мира Маринова