Автор
Мира Маринова

Ноемврийски тароскоп за зодия Водолей (видео)

Ноември за вас ще бъде тромав. Ще усетите забавяне в комуникацията и по-трудно ще постигате напредък на работното място. Възможно е пред вас да изникнат пречки, закъснения или недоразумения, които ще възпрепятстват потока на информация, събитията и прогреса ви като цяло. Важно е да бъдете търпеливи и да се справите с всички препятствия. Да, нещата ще се случват по-бавно, отколкото очаквате, но все пак ще вървят в правилната посока.

Месецът ви носи прозрение, свеж поглед и нова перспектива в интелектуален план. Ще имате по-голяма яснота и ще се изразявате по-добре. Време е да отворите нова страница с помощта на истината и силата на ума ви. От вас ще започне да блика вдъхновение и да валят идеи. С тези новопридобити умения, ще постигате целите си по-лесно и ефективно.

Рационалното този месец ще е за сметка на емоциите. Ще се срещнете с предизвикателства в личен план или семейната ви хармония ще бъде нарушена. Няма да получавате това, което търсите в емоционален аспект. Възможно е да се сблъскате с конфликти в обкръжението си, близки хора да не оправдаят очакванията ви или да имате семейни проблеми. Не възлагайте толкова надежди на хората около вас, разчитайте на себе си и занижете очакванията си. Ако нещо може да се възприеме по два начина, не търсете обидата. Подхождайте с чувство за хумор и не задълбавайте, за да не стават недоразумения.

Краят на месеца идва с умереност. Тя ще ви донесе баланс, справедливост и спокойствие. Ще се наложи да вземете важно решение – постарайте са да го обмислите внимателно и да не прибързвате. За вас е изключително важно през този месец да търсите и намирате равновесието навсякъде. Особено когато става въпрос за справедливост, отношения с околните и лични избори.

@woman.bg Водолеи, търсете равновесието навсякъде ⚖️♒️ #taroskop #тароскоп #aquarius #tarot #tarotreading #zodiac #foryou #fyp #fypシ゚viral #bulgaria ♬ Hypnosis Music - Hypnosis Therapy
Ноемврийски тароскоп за зодия Козирог (видео)
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Ноемврийски тароскоп за зодия Козирог (видео)

Автор Мира Маринова