Автор
Мира Маринова

Ноемврийски тароскоп за зодия Риби (видео)

През този месец ще усетите липса на контрол или посока. Възможно е да има външни пречки и вътрешни конфликти, които ви спират да вървите напред уверено и целеустремено. Обърнатата Колесница ви съветва да забавите темпото и да се уверите, че действията ви са добре обмислени. Не се отдалечавайте от зоната на комфорт и бъдете винаги нащрек. Опитайте се да не упражнявате твърде много контрол и да не се налагате. Вместо това отпуснете юздите и се доверете на съдбата си. Не прилагайте натиск върху хора, особено ако са ви близки.

Напоследък усещате напрежение, безпокойство и стрес. Тези негативни емоции ви носят безсънни нощи и ненужни грижи и тревоги. През този месец няма нищо, което да ви застрашава, така че се успокойте. Всички страхове, които изпитвате, са силно преувеличени и неоснователни.

През ноември Луната ще избистри и отрезви мисленето ви. Ще изчистите съзнанието си от объркване и илюзии, което ще ви даде яснота и способност да виждате отвъд лъжи и измами. Тази повишена интуиция не само ще ви помогне да разчитате хорските намерения, но и ще направи възприятията ви много по-реалистични.

Този месец ще ви донесе и много поводи за радост – празненства, семейни събирания, приятни запознанства и хармонични отношения. Време ви е да се съберете с любимите хора, да споделите радостите от живота и искрено да се забавлявате. Винаги можете да разчитате на близките си и за емоционална подкрепа, ако се почувствате несигурни в дадена ситуация.

Ноемврийски тароскоп за зодия Водолей (видео)
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Ноемврийски тароскоп за зодия Водолей (видео)

Автор Мира Маринова