Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през декември се опитайте да се сдобрите с хората, с които сте се скарали

Скъпи Везни, през декември трябва да обърнете повече внимание на себе си. Месецът е свързан със семейния живот, грижата за себе си и изцелението. Съсредоточете се върху укрепването на връзките с хората, за които ви е грижа и създайте настояще, където царуват хармония, мир и спокойствие. Погрижете се за себе си, излекувайте душата си и се освободете от миналото, за да можете да се насладите на всичко, което ви се случва в настоящия момент. 

Когато става въпрос за кариерата ви, трябва да бъдете търпеливи и да се доверите на процеса. Пътят, по който вървите, е труден, но успехът е гарантиран. Вътрешният ви глас е добър съветник, който ви насочва да изберете пътя, който работи най-добре за вас. Помощта идва оттам, откъдето най-малко очаквате и приема неочаквани форми. 

Бъдете внимателни в отношенията си с хората около вас, тъй като лесно може да останете разочаровани. За вас този месец идва с желанието да прекарвате повече време с близките си: приятели, семейство, партньор, деца. Чувствате нужда да се свържете отново с тези, на които имате доверие, обичате и се чувствате комфортно с тях. 

Това е добър момент да закърпите пукнатините, да се примирите с тези, с които сте се скарали, и да създадете добри спомени с тях. Малките, но искрени и любящи жестове могат да върнат хармонията и радостта във вашите взаимоотношения. След тазгодишния хаос повторното свързване с близките ви ще ви донесе духовния баланс, от който се нуждаете. 

Въпреки че може да мислите, че сте достигнали точка, в която няма какво повече да правите, не се отпускайте. Вашето пътуване все още не е приключило и ви очаква друга дестинация. Мързеливото състояние има отрицателна вибрация, това е липса на жизнена енергия. Отърсете се, съберете сили и започнете ново приключение.

Ако имате тази цифра в годината на раждане, очаква ви светло бъдеще
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Ако имате тази цифра в годината на раждане, очаква ви светло бъдеще

Автор Теодор Муховски