Автор
Теодор Муховски

Ако имате тази цифра в годината на раждане, очаква ви светло бъдеще

Годината на раждане в нумерологията е от голямо значение. Ако в края ѝ имате именно това число, вие сте двойно по-щастливи. Съдбата е благосклонна към вас и ви предстои успех - в нумерологията това означава много добро предзнаменование. Кое е това число? 

Решителни, амбициозни и целеустремени: така накратко могат да се опишат жените, чиято дата на раждане завършва с числото 8. В нумерологията годината на раждане е от голямо значение, а последното ѝ число може да каже много за характера и подхода към живота. Защо хората с осмица в рождената си дата са толкова специални? 

От предишните цифри астрологичната 8 има най-мощна вибрация. Тя може да се свързва и с преминаване на граници, тъй като когато е обърната, дава знак за безкрайност. Осмицата е просто добро предзнаменование, което предполага само едно: голям успех и постигане на целите. 

Нумерологичните осмици са родени лидери или водачи. Те са способни и готови да правят жертви, за да стигнат до върха. Просто са предопределени за успех и богатство. Ето защо, ако последната цифра на годината ви на раждане е 8, можете да бъдете спокойни. Бъдещето ви обещава да бъде без големи усложнения, а ако все пак възникнат - бързо ще намерите решение. 

В края на краищата добрите сили бдят над вас. Осмицата също така представлява удовлетворение, положителни емоции, силни връзки и привързаност. В комбинация със самодисциплина и неподдаване на влияния те правят експлозивна смес, която ще се сблъска с много нещастия. 

Нумерологични 8: какво представлява в действителност 

Трудолюбиви, приятелски настроени, амбициозни и мотивирани. Ако имате нумерологична осмица в кръга на приятелите или семейството си, или самите вие сте такава - вие сте големи късметлии. Такива хора ви мотивират и могат да ви помогнат да преодолеете несгодите. На всичкото отгоре те винаги надеждно изпълняват задълженията си. Тук няма място за отлагане на нещо за утрешния ден - една осмица иска да изпълни максимално всеки план. А след това се възхищават на резултатите от работата си и отдъхват без угризения. 

Числото осем е отговорно за себе си и за другите. Тя е роден лидер, който често ръководи цял екип в работата си. Тя изисква, но и подхожда с разбиране към много въпроси. Дори неуспехите си тя може да превърне в успехи. Не се фокусира върху това, което не се е получило, а върху това, което я очаква в бъдеще. По тази причина тя е обожавана дори в своята общност. 

Всеки медал има две страни. Заради отдадеността си на работата осмицата лесно може да изпадне в работохолизъм. Ако не отделя достатъчно време за почивка или регенерация, тя ще даде път на обкръжението си. 

Изтощението, раздразнителността и нервността са само част от списъка с поведения, за които колегите трябва да са подготвени. В стресови ситуации дори осмицата понякога губи чувството си за хумор или доброта. 

Обобщение: Осмицата преминава през живота като през буря. През цялото време жените с осмица в годината си търсят работа или връзка, която да отговаря на техните очаквания. Въпреки че по време на търсенето понякога се случват много неща, те умеят пъргаво да прескачат проблемите и да преследват целите си.

Какво разкрива денят ви на раждане?
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Какво разкрива денят ви на раждане?

Автор Евелин Попадийна