Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, през декември ви очаква ви подем и просперитет

Скъпи Скорпиони, през декември вашият професионален и социален живот се движи в правилната посока: амбициите ви са на път да се осъществят, стремежите ви никога не са били толкова ясни и реалистични, имате всички предимства да се изкачите по стълбата на вашата йерархия. 

Вашите желания са насочени към успешна реализация. Самочувствието и късметът ви помагат да осъществите проектите си. Ако пречките се изпречат на пътя, бързо се намират решения. 

Имате яснота и всички необходими умения, за да постигнете целите си. Способността ви да разгръщате действията си във времето, упоритостта ви в битка и доброто ви настроение са сред специфичните черти на личността ви. 

Дори когато животът ви принуждава да паднете на едно коляно, бързо намирате достатъчно сили да се изправите гордо. Въпреки многото си отговорности, никога не правете грешката да пренебрегвате основните си нужди. Вслушайте се внимателно във фините послания на вашето подсъзнание, но и никога да не се срамувайте от истинските си нужди. 

Отричали ли сте някога някои от желанията си от страх от отхвърляне или за да угодите на някой от близките си? Няма нужда повече да го правите. Бъдете сигурни, че това няма да ви попречи да се грижите за хората, които обичате. Венера ще навлезе във вашия знак през този месец и ще повлияе не само на душата ви, но и на физическото ви възприятие на заобикалящата ви среда. 

Обогатяващото астрологично влияние, действащо върху купола ви на самочувствие, увеличава вашето излъчване и по този начин много погледи спират върху вас. Това е време на просперитет, който идва от вашите положителни вдъхновения. Показва прераждане, нови възможности, много креативност, подновена изобретателност и много приятно усещане за хармония и сигурност. 

Късметът повишава финансите ви чрез конструктивни проекти и печеливши постижения. Всичко, което е било объркано или небалансирано в сферите на удоволствието и съзиданието, е изчезнало, оставяйки празна бяла страница, на която свободно да пишете историята на вашето щастие и лична реализация.

4 зодии, при които бившият се завръща през декември заради ретрограден Меркурий
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

4 зодии, при които бившият се завръща през декември заради ретрограден Меркурий

Автор Антония Михайлова