Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Козирози, декември е месец на себеоткриване за вас

Скъпи Козирози, декември е месец на себеоткриване за вас, носи фокус върху вътрешния ви свят и духовност. Време е да започнете отначало и да откриете нова глава в живота си. Хороскопът ви подсказва, че ще настъпят някои трансформации, които ще повлияят на вашето поведение и начин на мислене. Промяна в начина на живот и навиците. Време е да опитате различни подходи към живота като цяло, както и към работата, и към здравето. Интуицията ви ще доведе до по-добри решения.

Вселената ви съветва да отделите време, за да подредите амбициите си и да направите необходимите корекции, за да можете да стигнете там, където искате да отидете. Последният месец на годината ви носи финансова стабилност и професионално спокойствие. Можете да се отпуснете и да се насладите на плодовете на труда си. Планирайте пътувания, отидете на по-дълги почивки, позволете си това, от което чувствате, че имате нужда. Вие заслужавате всичко това. Не се съмнявайте в себе си, отворете обятията си за новото и вярвайте в щастливата си звезда. Определено ви очакват някои добри изненади.

Препоръчително е да настроите антените си, да общувате повече и да осъществите важни връзки с хората около вас. Свържете се със стари приятели, напускайте дома си по-често, срещайте нови хора. Социалният ви живот сега може да бъде по-забързан от всякога, което може да ви бъде от полза не само в личния живот, но и в кариерата.

Влизането на Венера в Скорпион на 4 декември добавя дълбочина към вътрешния ви живот. Новолунието в Стрелец на 12 декември насърчава духовното ви израстване. Всичко, което преживявате в тези моменти, ще ви помогне да растете, да се развивате, да научавате важни уроци и да станете най-добрата версия на себе си. Може да е трудно да излезете от зоната си на комфорт в неизвестното, но това е най-добрият подарък, който можете да си направите.

Стрелци, декември е вашият месец
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, декември е вашият месец

Автор Астролог - Ивелина Пенчева