Автор
Веселина Петрова

Ето на какъв талисман трябва да заложите, за да имате късмет през 2024-та

Новата година приближава с тихи стъпки. За да се радвате на късмет и щастливи моменти, днес споделяме с вас какъв талисман да сложите в джоба.

Овен 
Трябва да помислите за нещо червено, например яспис. Добра енергия ще внесат в живота ви бижутата с корал - те ще ви помогнат да бъдете по-уверени в себе си, мотивирани, смели. 

Телец 
Телците ще привлекат късмета с аметист - в интериора, като бижу или нещо мъничко, което да носите в чантата. Това е камъкът на изобилието, който освен това и действа успокояващо. Като бижу заложете на перлите.

Близнаци 
Скъпи Близнаци, авантюринът е вашият камък. Той ще ви помогне в комуникацията, креативността, ще ви даде сили да вървите напред без да ви е страх какво ще се получи. 

Рак 
Раци, вземете си нещо с лунен камък - това е вашият талисман за 2024-та. Ще ви донесе спокойствие, баланс, ще ви помогне да бъдете по-уверени.  

Лъв 
Добре е да сложите у дома или на бижу слънчев камък. Ще ви озари, ще събуди харизмата ви, ще внесе уют в душата и отношенията ви. 

Дева 
Деви, през 2024-та е добре да имате нещо синьо, което да ви пази от лоши очи и завистливи хора. Може да се сдобиете и с бижу под формата на ключ.

View post on Instagram
 

Везни 
Представителите на тази зодия е добре да помислят за бижу от нефрит или нещо триъгълно. Ще ви помогне да напреднете в кариерата и ще донесе повече пари в живота ви.  

Скорпион 
Една подкова или бижу с гранат  са много добра идея. Ще ви спасят от негативни емоции и енергии.

Стрелец 
Скъпи Стрелци, заложете на бижу с жълт сапфир, добавете повече жълти неща в гардероба си. Ще ви донесат успех във всяко поле на действие.

Козирог 
Нефритът е вашият камък. Добавете го у дома под формата на фигурка, например дракон, или като бижу.  

Водолей 
Вашият цвят е синият, затова изберете бижу или амулет със сапфир, топаз, танзанит, както и син циркон. Ще ви помогнат да вървите напред в кариерата и ще ви пазят от лоши финансови решения.

Риби 
Риби, вашият камък е аметист. Ще подсили креативността, въображението и вътрешния ви мир.