Автор
Ева Григорова

След сексскандала: Испанската кралица Летисия изуми всички с визията си (СНИМКИ)

Наскоро се разбра, че кралица Летисия е имала дълга интимна връзка с бившия съпруг на сестра ѝ. През декември 2023 година се разрази огромен сексскандал, който разтресе сериозно испанската кралска корона. Оказа се, че бившият зет на кралицата Летисия, Хейме Дел Бурго, е имал афера с Нейно величество, преди да се ожени за сестра ѝ Телма Ортис Рокасолано. Изумителното е, че тази изневяра е продължила цели десетилетия. 

Крачката встрани на кралицата с роднина разтресе не само Испания, но и света. Мнозина не вярваха, че това е истина, но бившият любовник на кралица Летисия показа доказателство за аферата им по време на скандала. 

Всъщност подобни интриги не са нищо ново за кралския двор в Мадрид - бащата на сегашния монарх крал Хуан стана известен с доста пикантни подробности от половия си живот. 

Всъщност, за двойката крал Филип и кралица Летисия това е най-големият скандал и сериозен спад в рейтингите им. Въпреки това коронованите родители активно подготвят дъщеря си Леонор да заеме трона. 

За поредното семейно събитие с принцесата Летисия избра умишлено скромна черна рокля - тя вървеше със сведени към земята очи и свенливо оглеждаше публиката в двореца. 

Коментарите за това са доста красноречиви: 
"Срамежливо облечена – това не е присъщо за Летисия"; „Прилича на монахиня“; "Свела е гузно очи – нормално" – това са част от тях по повод облеклото ѝ. Съпругът ѝ определено не беше в добро настроение - Филип стисна зъби и доста строго поздрави поданиците си.

Замесиха кралица Летисия в тайна любовна афера
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Михайлова

Замесиха кралица Летисия в тайна любовна афера

Автор Антония Михайлова