Автор
Ива Петрова

Валерия от "Ергенът" избра сватбената рокля

Победителката в романтичното състезание "Ергенът" - Валерия, подлуди феновете си от радост, като сподели в Инстаграм профила си снимки, на които позира с булчинска рокля. 

През ноември Валерия сподели кадри с годежен пръстен, но не показа лицето на кандидат-жениха. Феновете на двойката обаче бяха убедени, че става въпрос за Евгени, защото и в неговия профил имаше снимки на подобно бижу... 

View post on Instagram
 

Двойката не се следва в Инстаграм и не публикува никакви фотоси заедно, но почитателите им са убедени, че именно пианистът ще получи ръката на защитничката на животните. 

Преди дни пък Валерия се показа в цели три булчински рокли. Поводът беше работен - тя присъства на сватбено изложение. Феновете ѝ обаче са сигурни, че именно една от роклите и е тоалетът, избран от чаровницата за нейния специален ден. 

View post on Instagram
 

Специалисти съветват бъдещите булки, да започнат да търсят мечтаната рокля поне година преди деня на сватбата, пише "България Днес". 

Дали е възможно Валерия да планира пролетна сватба догодина с перфектната рокля и кога по-точно ще обяви датата за щастливия ден? Засега оставаме в неведение...