Автор
Евелин Попадийна

5 неща, които не трябва да купувате през новия сезон

Зимните разпродажби са в разгара си. Почти на прага на пролетта сме и изпитваме желание да обновим гардероба си. Не си заслужва обаче да харчим купища пари за неща, които вече са демоде. Ето кои са те:

Дънки тип mom или boyfriend
Свободните дънки се задържаха дост дълго в модните тенденции. Носихме ги и с кецове, и с токчета. Предимството на този модел дънки беше способността им да скрият недостатъците на фигурата и да подчертаят предимствата им. Но това време отмина. Този сезон дължината до пода е хит. Цепките също са много актуални. Панталоните и дънките с тази кройка могат да се комбинират с кецове, мокасини с дебела подметка или масивни обувки на ток.

Дълга пола и пола тип камбана
Дългите поли до земята определено са антитренд. Полите тип камбана също. На мода са краката – красотата им се подчертава от мини поли или големи цепки. Тясната миди пола с голяма странична цепка отпред ще подчертае перфектно сексуалността ви. Мини полите също са много тренди. Може да ги съчетаете с овърсайз блейзър и да допълните визията с модерни чорапи с дължина над коляното.

Прекалено висока талия
Високата талия вече не е на мода. Ниската талия ср завръща с пълни сили – дънки, панталони, поли, всичко. И все пак – не се доверявайте сляпо на тенденциите. По-добре се доверете на огледалото. Ако фигурата ви не позволява да носите дрехи с ниска талия, то не носете.

Пастелни и телесни тонове
В последно време телесното, бежовото и пастелното бяха водещи във всички колекции. Спокойните и уютни цветове ср радваха на популярност заради пандемията и въведените ограничения. Това обаче е в миналото. След като пропусна куп шумни партита и празници, модата се върна към яркостта. Този сезон ще са актуални смели цветове. Особено ярките акценти да по-актуални от всякога.

Елегантни обувки
Масивността излиза на преден план и този сезон. Обувките, които прилягат добре на крака, не са на мода. Масивните подметки са популярни както при кецовете, така и при ботушите и мокасините. Масивност и твърдост – това се търси в обувките. 

Панталоните, които ще са демоде през 2024 година
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Панталоните, които ще са демоде през 2024 година

Автор Евелин Попадийна