Автор
Евелин Попадийна

Ах, тези обувки: Това са хитовите модели на 2024

Ах, тези обувки! Те са неделим елемент от визията на всяка жена, дори и понякога да са малко неудобни и болезнени. След дефилетата, провели се по време на Paris Fashion Week (Седмицата на модата в Париж) стана ясно, кои ще са топ 5 обувките за 2024 година.


Ботуши с „отворени“ пръсти
Разгледахме решенията на дизайнерите, веднага след края на Paris Fashion Week. С не чак толкова голяма изненада установихме, че обувките на ток, които ще са модерни този сезон, са добре познатото старо. Да, напълно възможно е тези обувки да ви напомнят на обувките от младостта на майка ви. Е, сега отново са актуални! 

Ботуши с остър връх
Ботушите и ботите с остър връх са класика! За следващия сезон си остават все така модерни и то не само защото подхождат на всякакви тоалети, а защото са и много удобни. Не се колебайте, а добавете един чифт в гардероба си.

Обувки с декор
Тенденциите при обувките на ток ви позволяват да се развихрите и да покажете лудостта си (в добрия смисъл на думата). Обувки с козина, лъкове и какви ли още не декорации – да! Защо не? А защо да не дадете втори живот на износени обувки, като залепите декоративни елементи върху тях. 

Котешки ток (Kitten heel)
Тенденциите за 2024 г. при обувките на ток включват и класическите модели. Обувките тип „котешки ток“ продължават да бъдат популярни сред стилисти и дизайнери. Те се съчетават добре както с леки копринени, така и с топли плетени рокли и костюми.

Каубойски ботуши
Каубойските ботуши отново са на мода. Като добавим и метални елементи, се пренасяме в далечната 2000 година. Изглеждат супер свежо, но съчетаването им е малко трудно с по-модерните визии, внимавайте, за да не изглеждате смешно.

Новата мода: „Тихият лукс“, или как да изглеждате наистина скъпо
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Новата мода: „Тихият лукс“, или как да изглеждате наистина скъпо

Автор Евелин Попадийна