Автор
Евелин Попадийна

Тайните на луксозния гардероб на италианките

Италианките съчетават в гардероба си ярки цветове, висококачествени аксесоари и скъпи материи, които правят визията безупречна. Всички свързваме Италия с яркото слънце и романтиката. Тази атмосфера влияе не само на манталитета на италианките, но и на гардероба им. Природата, архитектурата и ежедневието оказват влияние върху навиците за красота на местните жени. Вижте какво можете да си откраднете от тях, за да сте винаги стилни:

Ярки нюанси
Гардеробът на италианките е пълен с цветове: рокли, палта, жилетки и пуловери.  Трябва да вземем пример от тях и да се научим да съчетаваме „крещящи“ нюанси с базовия гардероб. 

Висококачествени и текстурирани артикули
Без значение сезона, италианките винаги избират качество, за разлика от жените в Ню Йорк или Париж. Залагат на палта, които са изработени от скъпи материи, кожени или вълнени поли, топове от висококачествен трикотаж, с това правят препратка към тенденцията „тих лукс“. 

Масивни бижута
Те са любителки на модата, затова обичат бижутата да се виждат. Италианките избират масивни аксесоари, които не се губят в дрехите. Тази тенденция става световна и много жени се вдъхновяват при избора на големи бижута.

Естествен грим
Италианските жени се гримират естествено: BB крем, нюд сенки, кафяв молив за устни, лек руж и малко хайлайтър, това са продуктите, които използват, за да изглеждат натурални.

Елегантен външен вид
Елегантността в гардероба създава усещането за „скъпо“. В гардероба им има развяващи се рокли, класически панталони, текстурирани сака, елегантни платива, тесни дънки и прави поли, изработени от плътни материи. Този избор на облекло винаги изглежда спретнат и скъп.

Кожени аксесоари
Ключът към успешна визия, разбира се, е кожената чанта! Жените в Италия никога не изневеряват на това правило! Ако искате да изглеждате стилни като тях, то допълнете визията си  както с базови, така и с акцентни кожени чанти.

Новата мода: „Тихият лукс“, или как да изглеждате наистина скъпо
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Новата мода: „Тихият лукс“, или как да изглеждате наистина скъпо

Автор Евелин Попадийна