Автор
Евелин Попадийна

Ако мислите, че имате кофти ден: Жена купи фалшива чанта от прочута марка за 70 хиляди лева

От Khaosod съобщиха, че китайска туристка си купила фалшива чанта на марката Hermes в Тайланд за над 70 000 лева. 27-годишната пътешественичка видяла в социалната мрежа, на ретро магазин в Банкок, луксозния аксесоар от крокодилска кожа, писала на продавача и се съгласила да я купи. Платила 1,4 милиона бата (повече от 70 000 лева).

Малко по-късно китайската гражданка изпратила покупката за преглед в магазин за проверка на луксозни стоки. От там ѝ съобщили, че чантата е фалшификат. След като разбрала се опитала да върне аксесоара в магазина, но ѝ било отказано, защото по думите им чантата загубила стойността си след продажба.

Измамената клиентка се свързала с органите на реда и наела адвокат, които обсъдили ситуацията със собственика на бутика. Така те ѝ предложили да върне чантата, а те да ѝ върнат 980 хиляди бата, което се равнява на 50 хиляди лева, като останалата част задържат като амортизация. Жената не се е съгласила и потърсила медиите, за да привлече внимание.

Вече става все по-опасно, пазарът се е напълнил с фалшификати и експертите съветват да се внимава при покупката на висок клас аксесоари от неоторизирани магазини.

Най-модерните чанти през 2024 г.
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Най-модерните чанти през 2024 г.

Автор Евелин Попадийна